پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۳۰

غلامی:

میزان تولید ناخالص داخلی گلستان 4400 میلیارد تومان است

میزان تولید ناخالص داخلی گلستان 4400 میلیارد تومان است

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار گلستان، میزان تولید ناخالص داخلی استان را چهار هزار و 400 میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا غلامی پیش از ظهر دوشنبه در  جمع اعضای خانه صنعت و معدن استان افزود: سهم کشاورزی در این بخش چیزی حدود 25 تا 28 درصد نوسان داشته و رتبه صنعت نیز هفت و نیم درصد است.

وی سهم متوسط سرانه استان را 50 درصد سرانه کشوری اعلام کرد.

معاون برنامه‎ریزی استاندار گلستان گفت: با تدوین استراتژیک صنعتی و شناسایی فرصت‎های سرمایه‎گذاری، افزایش درآمد استان و جهش صنعتی به یکدیگر پیوند می‎خورد.

غلامی با بیان اینکه بودجه مبنای کار نیست ولی زیربنای کار اقتصادی است، اظهار داشت: تامین بودجه می‎تواند فعالیت را برای سرمایه‎گذاری‎های بعدی فراهم کند و بخش عمده‎ای از امور زیربنایی را گسترش دهد.
 
وی با اشاره به اینکه گلستان حائز رتبه هشتم کشوری در رشد اعتبارات ملی است، افزود: این استان در سال گذشته با افزایش
رقم بودجه از 124 میلیارد به 137 میلیارد تومان، توانسته رشد قابل توجهی از اعتبارات ملی را به دست آورد.
 
معاون برنامه‎ریزی استاندار گلستان با اشاره به اینکه بخش عمده استان را خدمات تشکیل می‎دهد، گفت: زمانی که صنعت در استان وجود ندارد به طور حتم درآمد سرانه کاهش می‎یابد و چون کشاورزی ما، کشاورزی خرده مالکی است و به شدت در استان گسترش پیدا کرده است لذا درآمد کافی در این بخش حاصل نمی‎شود.
 
غلامی تامین بودجه برای زیرساخت‎ها و سرمایه‎گذاری در راستای ایجاد اشتغال و تولید اقتصادی را دو اولویت مهم برای افزایش درآمد سرانه عنوان کرد و گفت: با جذب نیروی مازاد در بخش کشاورزی و خدمات می‎توان درآمد سرانه را افزایش دهیم.
 
وی ایجاد مرکز خدمات و ستاد سرمایه‎گذاری در استان را برای برطرف کردن مشکلات سرمایه‎گذاران مهم خواند و تصریح کرد: در سال گذشته با فعال کردن این مرکز توانستیم رتبه نهادسازی را از 28 به 26 ارتقا داده و دو پله صعود کنیم.
 
معاون برنامه‎ریزی استاندار گلستان گفت: پروژه‎های بزرگ در استان کم است و افرادی که توانایی راه‎اندازی پروژه‎های بزرگ را  داشته باشند نیز اندک هستند لذا سرمایه‎گذاری تنها در جاهایی اتفاق می‎افتد که افراد بخش خصوصی خودشان اقدام به سرمایه‎گذاری پروژه‎های آنها کنند.
کد خبر 1395248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha