پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۵:۱۰

در پایان رقابت در پنج رشته/

برترین‌های دو و میدانی جام دفاع مقدس بانوان قم معرفی شدند

برترین‌های دو و میدانی جام دفاع مقدس بانوان قم معرفی شدند

قم - خبرگزاری مهر: دبیر هیئت دو و میدانی استان قم از مشخص شدن نفرات برتر پیکارهای دو و میدانی قهرمانی بانوان قم خبر داد.

علی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: رقابت‌های قهرمانی دو و میدانی بانوان استان قم با شرکت مدعیان مواد مختلف در رده‌های سنی آزاد و زیر 12 سال در سطح بسیار بالایی برگزار شد و نفرات برتر شب گذشته معرفی شدند.

وی ادامه داد: شرکت‌کنندگان در این دوره از مسابقات در هر دو رده سنی تلاش و رقابت‌ خود برای کسب عناوین برتر این دوره را در پیست دو و میدانی مجموعه ورزشی یادگار امام قم برگزار کردند تا نفرات برتر مشخص شوند.

دبیر هیئت دو و میدانی استان قم ابراز داشت: رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی بانوان استان قم در مواد 100 متر، 800 متر، پرش طول و پرتاب وزنه و همچنین 100 متر زیر 12 سال برگزار شد و در آن نفرات مدعی رقابتی جذاب و دیدنی را برگزار کردند.

وی در ادامه با اشاره به برترین‌های مواد مختلف این دوره از مسابقات، اضافه کرد: در رقابت‌های ماده 100 متر رده سنی آزاد زهرا مرادی با بهترین زمان زودتر از سایرین به خط پایان رسید و موفق به کسب عنوان قهرمانی این ماده شد، ضمن اینکه در این ماده هانیه فیضی با کسب مقام دوم و عنوان نایب قهرمانی به کار خود پایان داد و زهرا مظفری سوم شد.

رضایی افزود: این در حالی است که در رقابت‌های ماده 800 متر رده سنی آزاد این دوره، سپیده مظفری موفق ترین دو و میدانی کار بود که توانست بالاتر از سایر شرکت کنندگان مقام قهرمانی را از آن خود کند، ضمن اینکه در این ماده ام البنین اکبری در جایگاه دوم ایستاد و نایب قهرمانی را به دست آورد و مقام سوم به ربابه سرداری رسید.

وی عنوان داشت: رقابت‌های ماده پرتاب وزنه مسابقات دو و میدانی بانوان قهرمانی جام دفاع مقدس در قم نیز بین مدعیان نزدیک و جذاب بود و در نهایت این نسرین حبیبی بود که توانست مقام قهرمانی این دوره را به خود اختصاص دهد، در این ماده الهام کرمانی در جایگاه دوم ایستاد و موفق به کسب مقام نایب قهرمانی شد، ضمن اینکه مقاوم سوم به ثریا پارس لاری رسید.

دبیر هیئت دو و میدانی استان قم بیان داشت: در مسابقات ماده پرش طول این دوره از مساباقت قهرمانی دو و میدانی بانوان استان قم نیز فاطمه محمدی بهترین عملکرد را از خود نشان داد و توانست مقام قهرمانی این رده سنی را به دست بیاورد، در این ماده نسرین چراغی در جایگاه دوم ایستاد و نایب قهرمان شد و مقام سوم را زهرا بندکوثری کسب کرد.

وی عنوان کرد: در ماده 100 متر رده سنی نوجوانان زیر 12 سال نیز، فاطمه فیضی دو و میدانی کار بود که موفق به کسب عنوان قهرمانی شد، ضمن اینکه در همین ماده و در پایان رقابت‌ها، فائزه فیضی مقام دوم را کسب کرد و فاطمه سرداری سوم شد تا در حضور معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان قم و مسئولان هیئت دو و میدانی از برترین ها تجلیل شود.
 

کد خبر 1404755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha