حیدر عباس زاده در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: وضعیت مطلوب امنیت در استان ایلام حاص تعامل و همکاری بین مردم و نیروی انتظامی است.
وی گفت: رسیدن به امنیت مطلوب در گرو تعامل بین دستگاه ها است.
عباس عنوان کرد: استان ایلام با وجود داشتن مردمانی معتقد و متعهد از امنیتی مطلوب برخوردار است.
فرمانده انتظامی استان ایلام افزود: خودکنترلی موضوعی مهم و تاثیرگذار در پیشگیری از جرم است که این موضوع در میان اکثر خانواده های ایلامی وجود دارد.
وی با تأکید بر مشارکت و همکاری آحاد مردم و دستگاه های دولتی و غیردولتی در تأمین امنیت، گفت: امنیت محصول کار اجتماعی است و رسیدن به امنیت مطلوب و پایدار در گرو تعامل بین دستگاه هاست.
عباس زاده حرکت به سوی اعتماد سازی را مهمترین هدف و برنامه نیروی انتظامی در جهت جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار داشت: اعتماد به نیروی انتظامی، دلگرمی را در بین کارکنان به وجود خواهد آورد و باعث می شود که ما در ارائه خدمات به مردم تلاش بیشتری داشته باشیم.
نظر شما