به گزارش خبرنگار مهر، حمید درخشان چهارشنبه شب بعد از تساوی یک بر یک تیمش در مقابل ذوب آهن اصفهان در کنفرانس خبری بعد از بازی، گفت: ما هم بهتر و سخت تر از ذوب آهن بودیم و حتی من معتقدم باید با تفاضل گل ذوب آهن را شکست می دادیم.
وی با بیان اینکه در مقابل نائب قهرمان آسیا بازی می کردیم، افزود: ذوب آهن تیم کمی نیست، تیم سامسونگ کره جنوبی با این همه امکاناتش با آنها مساوی کردند اما در مجموع از بازیکنانم راضی هستم هرچند از موقعیت به خوبی استفاده نکردند.
سرمربی شاهین بوشهر با بیان اینکه بازی در بوشهر و در این هوا با رطوبت بالا بسیار سخت است، گفت: در بوشهر مثل این می مانند که در باران داریم بازی می کنیم و این موضوع باعث می شود تا توپ خیس شده و بازیکنان نتوانند به درستی به آن ضربه بزنند.
وی در خصوص عدم تعویض منصور تنهایی که موقعیت های فراوانی را در این بازی ار دست داد، اظهارداشت: تنهایی بازیکن خوب و جوانی است ما باید به بازیکنان زمان دهیم تا بتوانند در زیر فشاری که روی آنها است خودشان را پیدا کنند نه اینکه چشمهایمان را سریع روی آنها ببندیم.
نظر شما