۱۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۱:۳۱

امیری:

تامین اجتماعی ضربه گیر بحرانهای اقتصادی است

تامین اجتماعی ضربه گیر بحرانهای اقتصادی است

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تامین اجتماعی گلستان گفت: تامین اجتماعی در هر جامعه ای به عنوان ضربه گیر بحران های مختلف اقتصادی و اجتماعی به شمار می رود و نقش مهمی در ثبات امنیت، رفاه و آسایش افراد جامعه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین امیری صبح دوشنبه در دیدار با صنعتگران در خانه صنعت و معدن استان افزود: بی شک بدون حضور و پشتیبانی تامین اجتماعی اهداف بزرگ توسعه در جامعه امکان پذیر نمی باشد و راه عدالت از مسیر آن می گذرد.

وی عنوان کرد: حقوق کارگر در زمان فعالیت و کار از سوی کارفرما پرداخت می شود اما پس از بازنشستگی تامین اجتماعی در جایگاه کارفرما حقوق و مزایای آنها را می دهد تا کارگر پس از بازنشستگی دغدغه معیشت خود را نداشته باشد.

امیری عنوان کرد: سرمایه گذاران و تولیدکنندگان نقش مهمی در اشتغال پایدار افراد جامعه دارند و در صورت همکاری و آگاهی از خدمات متنوع تامین اجتماعی برای کارگران می توانند مسیر توسعه و عدالت اجتماعی را در جامعه هموارتر کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی گلستان در خاتمه گفت: گسترش صنعت در هر جامعه ای یکی از پایه های توسعه آن به شمار می رود و این توسعه در سایه پشتیبانی صندوق تامین اجتماعی از کارگران شاغل امکان پذیر است.
 
امیری افزود: نشست های مختلف با صنعتگران، معدنکاران، سرمایه گذاران و تولیدکنندگان بی شک باعث انتفاع جامعه و آگاهی بیشتر طرفین از وضع موجود می شود و این همکاری و هماهنگی در راه پیشرفت، توسعه و رفاه جامعه مفید خواهد بود.
کد خبر 1422906

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha