۱۱ مهر ۱۳۹۰، ۱۴:۳۸

حدادزاده مطرح کرد:

کشتارگاه‌های یزد فاقد استانداردهای روز/ گوشتهای وارداتی مورد تایید دامپزشکی

کشتارگاه‌های یزد فاقد استانداردهای روز/ گوشتهای وارداتی مورد تایید دامپزشکی

یزد - خبرگزاری مهر: مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: کشتارگاه های یزد با وجود اینکه از قدمت بالایی برخوردارند، فاقد استانداردهای روز هستند اما اکنون در دست بهسازی قرار گرفته اند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حدادزاده پیش از ظهر دوشنبه در نشستی خبری به مناسبت هفته دامپزشکی اظهار داشت: در حال حاضر یک کشتارگاه صنعتی و 9 کشتارگاه سنتی در استان یزد کار کشتار دام را انجام می ‌دهند و علاوه بر این، پنج کشتارگاه صنعتی طیور، یک کشتارگاه صنعتی بلدرچین و 49 ایستگاه جمع ‌آوری شیر نیز زیر نظر دامپزشکی استان در حال فعالیت هستند.

حدادزاده با بیان اینکه قدمت ساخت کشتارگاه‌ های یزد بالاست و جوان ‌ترین کشتارگاه یزد در سال 82 ساخته شده است، افزود: به رغم قدمت بالا، کشتارگاه‌ های ما هنوز با استانداردهای بین المللی فاصله دارند.

وی یادآور شد: طرح بهسازی کشتارگاه‌ های یزد از سال 89 آغاز شد و اکنون یک کشتارگاه تا حدود 95 درصد بهسازی شده اما مجموع کشتارگاه ‌های یزد 65 درصد پیشرفت در زمینه بهسازی دارند.

کشتارگاه های یزد تا پایان امسال مطابق استانداردهای بین المللی می شوند

حدادزاده با اشاره به اینکه در حال حاضر همه کشتارگاه ‌های یزد مشغول بهسازی هستند، اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال جاری همه کشتارگاه های یزد مطابق استانداردهای بین المللی بهسازی شوند.

وی با تاکید بر اینکه در استان یزد تنها یک کشتارگاه صنعتی زیر نظر دامپزشکی فعالیت می‌ کند، اظهار داشت: سایر کشتارگاه‌ های صنعتی مورد تایید دامپزشکی نیستند اما به دلیل ضرورت و نیاز شهرستانها به این کشتارگاه ‌ها، فعلا مجبور به تحمل آنها هستیم.

وی یادآور شد: اکنون در چهار شهرستان استان یزد شرایط لازم برای راه ‌اندازی کشتارگاه مهیاست و فقط در انتظار بخش خصوصی برای وارد شدن در این عرصه هستیم.

دامپزشکی از حضور بخش خصوصی برای راه اندازی کشتارگاه حمایت می کند

حدادزاده با اشاره به اینکه شرایط برای احداث کشتارگاه در شهرستانهای ابرکوه، بافق، خاتم و طبس مهیاست، اظهار داشت: دامپزشکی از ورود بخش خصوصی برای ساخت کشتارگاه حمایت می‌ کند و در نخستین گام مجوز راه ‌اندازی واحدهای بسته‌ بندی را در جوار کشتارگاه ارائه می‌ کند تا کشتارگاه بتواند به عنوان یک مجموعه تولیدی مطرح شود.

وی سرمایه مورد نیاز برای راه‌ اندازی هر کشتارگاه به عنوان کشتارگاه تیپ سه و چهار را بین 400 تا 500 میلیون تومان اعلام کرد.

80 درصد دام استان یزد وارداتی است

حدادزاده در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: 80 درصد گوشت استان یزد از طریق دامهای وارداتی تامین می شود.

وی افزود: خشکسالی‌ های اخیر سبب شده تا استان یزد در بحث تولید دام افت شدیدی داشته باشد و در مقاطع زمانی مختلف میزان واردات دام استان حتی به 80 درصد هم رسید.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد یادآور شد: دامهای استان یزد از استانهای خراسان رضوی و جنوبی، برخی استانهای غربی وارد شد و در زمینه واردات شتر نیز، سیستان و بلوچستان مهمترین صادرکننده برای استان یزد محسوب می ‌شود.

مردم با آرامش خاطر از گوشتهای برزیلی و خارجی استفاده کنند

حدادزاده در بخش دیگری از این نشست با اشاره به ورود گوشتهای منجمد برزیلی به بازار عنوان کرد: تمام گوشتهایی که از خارج از کشور وارد شده، چه مرغ و چه گوشت، چه گرم و چه منجمد مورد تایید دامپزشکی است.

وی تصریح کرد: این گوشتها با نظارت کامل دامپزشکی بر موازین بهداشتی و شرعی ذبح، بسته بندی و وارد شده و مردم می توانند با آرامش خاطر از آنها استفاده کنند.

سه کشتارگاه صنعتی بلدرچین در یزد در دست احداث است

حدادزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه اندازی کشتارگاه صنعتی بلدرچین در یزد عنوان کرد: این کشتارگاه نخستین کشتارگاه تمام مکانیزه صنعتی در کشور است و ظرفیت کشتار دو هزار بلدرچین در ساعت را دارد.

وی یادآور شد: سه کشتارگاه صنعتی بلدرچین دیگر در استان یزد نیز در دست احداث است که یکی از آنها هم اکنون از پیشرفت 95 درصدی برخوردار است.

حدادزاده ظرفیت واحدهای مجاز پرورش بلدرچین در استان یزد را دو میلیون و 340 هزار قطعه بلدرچین اعلام کرد.

کد خبر 1423139

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha