به گزارش خبرنگار مهر، مجید صالح در نشست خبری پس از دیدار تیمهای پرسپولیس و سایپای البرز اظهار داشت: من برای استیلی ناراحتم چون با اینکه بازیهای خود را با پیروزی پشت سر می گذارد اما همچنان تیمش را به حاشیه می برند.
وی در ادامه افزود: ما در بازی مقابل پرسپولیس به هیچ وجه چهره یک تیم بازنده را نداشتیم و حتی بازیکنان سایپا هفت یا هشت موقعیت گلزنی را از دست دادند. علاوه بر این دروازه بان ما یک پنالتی را مهار کرد.
سرمربی تیم فوتبال سایپای البرز با بیان اینکه " اگر ما در این بازی با نتیجه 4 بر صفر پرسپولیس را شکست می دادیم تعجب نمی کردم"، خاطر نشان کرد: در چنین شرایطی کاری از دست مربی بر نمی آید. من که نمی توانستم به درون زمین بروم و ضربات آخر را بزنم.
"حاصل 22 سال کار من در فوتبال من این است که اگر گل نزنی گل می خوری"، وی با بیان این جمله در خصوص عملکرد داور دیدار سایپای البرز - پرسپولیس اظهار داشت: متاسفانه در بازی برابر راه آهن صالحی دو پنالتی علیه ما گرفت و در دیدار امروز نیز قهرمانی همین کار را تکرار کرد.
سرمربی تیم سایپا اظهار داشت: بازیکنان جوان ما که در بازی با راه آهن خوب کار کرده بودند مقابل پرسپولیس نیز عملکرد خوبی داشتند، به گونهای که پرسپولیسیها در این بازی چشم به ضدحملات دوخته بودند. ما در پنج بازی اخیر تنها یک بازی را در کرج انجام دادیم که حاصل کار ما چهار تساوی و تنها یک باخت بوده است.
صالح با تاکید بر اینکه به خود نمره قبولی نمی دهد، افزود: در طول هفته گذشته پنج جلسه تمرینی خود را به مرور گلزنی و زدن ضربات آخر اختصاص داده بودیم اما متاسفانه باز هم در این بازی بازیکنان ما در زدن ضربات آخر ناموفق بودند. اگر بدانم کار و تجربه من کافی نیست باز از نو شروع می کنم و از خوابم می گذرم تا شرایط تیم سایپا را درست کنم.
سرمربی تیم فوتبال سایپا در خاتمه تصریح کرد: متاسفانه در بازی با پرسپولیس بی تجربگی و عدم اعتمادبهنفس بازیکنانمان باعث شد تا نتوانیم این تیم را به راحتی شکست دهیم. اگر ما می توانستیم یک گل به ویژه در نیمه اول بزنیم مطمئن باشید شرایط بازی فرق می کرد و در پایان تیم سایپا بود که به عنوان برنده زمین را ترک می کرد.
تیم فوتبال سایپای البرز با تحمل شکست یک برصفر در دیدار مقابل پرسپولیس با 14 امتیاز در رده سیزدهم جدول رده بندی لیگ برتر باقی ماند.


نظر شما