به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا گرشاسبی صبح امروز پنج شنبه در جلسه شورای ورزش شهرستان گتوند گفت: امکانات و تجهیزات زیادی به ورزش گتوند در چند ساله اخیر اختصاص داده شده است و البته سعی کرده ایم تا عدالت را بین شهرستانها رعایت کنیم.
وی افزود: به عنوان مثال استخر یکی از نیازهای اساسی این شهرستان بود که خوشبختانه هم اکنون با پیشرفت فیزیکی مناسبی در حال ساخت است و عملیات احداث خوابگاه ورزشی نیز در گتوند به زودی آغاز می شود؛ از سوی دیگر 800 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی به زمین ورزشی شهر ترکالکی اختصاص داده ایم.
گرشاسبی، اظهار کرد: ما مدت 9 ماه به نوعی در کما بودیم و بحث ادغام اداره کل تربیت بدنی با سازمان ملی جوانان به درازا کشید و باعث شد تا بسیاری از کارها عقب بیفتد و در این 9 ماه یک ریال پول به ما داده نشد اما خوشبختانه هم اکنون این مسائل حل شده و کارها طبق روال پیش می رود.
وی عنوان کرد: امروز هم اگر در گتوند جلسه شورای ورزش حضور داریم به دلیل این است که می خواهیم مشکلات ورزش را از نزدیک لمس کنیم و مشکلات هیئتهای ورزشی را از زبان مسئولین آنها بشنویم.


نظر شما