يك كارشناس شركت كنترل كيفيت هوا در گفتگو با خبر نگار اجتماعي خبر گزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : بر اساس اطلاعات رسيده از ايستگاههاي سنجش آلودگي هوا بر ميزان اكثز آلاينده ها به ويژه منو اكسيد كربن و ذرات معلق افزوده شده كه پيش بيني مي شود ، شاخص كيفيت هواي تهران طي امروز و فردا در شرايط نا سالم قرار بگيرد .
مهندس حسين حسن خاني افزود : عدم وزش باد مناسب طي 24 ساعت گذشته و انباشت آلاينده ها منجر به افزايش آلاينده منو اكسيد كربن گرديد ، بطوريكه غلظت اين آلاينده در برخي از نقاط پر رفت و آمد شهر به خصوص در محدوده مركزي ، دو برابر حد مجاز قرار گرفت.
وي در ادامه گفت : با توجه به پيش بيني سازمان هوا شناسي مبني بر آسماني صاف تا قسمتي ابري ، انتظار مي رود تا بر ميزان آلاينده هاي منو اكسيد كربن افزوده شود كه اين مساله در مناطق پر رفت و آمد به ويژه در ساعات اوج ترافيك شامگاهي محسوس تر خواهد بود .
اين كارشناس كيفيت هوا ضمن سفارش به بيماران قلبي و تنفسي به جهت عدم حضور درفضاي باز و خارج از منزل به كودكان و نو جوانان و سالخوردگان توصيه نمود تا از فعاليت و تردد در هواي آزاد و به ويژه در نقاط پرترافيك شهر جدا خودداري نمايند .


نظر شما