پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۱:۱۴

صبح یکشنبه انجام شد؛

حضور متهمان جاسوسی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه

حضور متهمان جاسوسی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه

متهمان پرونده معروف به جاسوسی برای آمریکا و رژیم صهیونیستی صبح امروز برای ارائه توضیحاتی در شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران حاضر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، 13 متهم این پرونده چندی قبل در عملیات پیچیده ای شناسایی و دستگیر شدند. متهمان در جریان بازجویی ها اعتراف کردند برای شبکه های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی فعالیت می کردند.

در ادامه پرونده متهمان به جاسوسی با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست به شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران فرستاده شد.

در ادامه به اتهامات 13 متهم پرونده به ریاست قاضی صلواتی رسیدگی شد و امروز با گرفتن آخرین دفاعیات متهمان ختم رسیدگی به پرونده صادر شد.

با اخذ آخرین دفاعیات حکم مجازات متهمان به زودی صادر خواهد شد.

کد خبر 1600856

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha