پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۰۶

معلمی اعلام کرد:

رفع مشکلات بیماران تالاسمی نیازمند تصویب طرحی در مجلس است

رفع مشکلات بیماران تالاسمی نیازمند تصویب طرحی در مجلس است

قائم شهر - خبرگزاری مهر: عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: برای رفع مشکلات بیماران تالاسمی نیازمند تصویب طرحی اساسی در مجلس هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی معلمی صبح یکشنبه در مراسمی به مناسبت روز جهانی تالاسمی افزود: سعی در رفع غفلت ها و ارزش نهادن به خواسته افراد، موجب هوشیاری بیشتر و کمک به رفع معضلات می شود که باید از سوی یک مدیر رعایت شود.

وی با اشاره به توانمندی دولت در اداره 20 هزار بیمار تالاسمی کشور تاکید کرد: حمایت و اداره افراد تالاسمی از سوی دولت کار سختی نخواهد بود، این کار نیاز به تصمیم گیری مرکزی و ارائه طرح از سوی دولت و نمایندگان دارد تا به صورت مصوبه ای قانونی در آمده و دستگاهی مشخص بر امر درمان این به صورت مصوبه ای بیماران نظارت کند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر ارائه راهکاری برای رساندن پیام افراد تالاسمی به مسئولان افزود: مطالبات دارویی بیماران تالاسمی نیازمند پیگیری نمایندگان مجلس است.

فرماندار قائم شهر اظهار داشت: با  توجه اندک  از سوی مسئولان و آموزش مهارت های لازم و ارائه تسهیلات اشتغال و مسکن و توزیع عادلانه اقلام دارویی در صف نخست برترین های علمی و اجتماعی هستند.

علی پیرفلک تاکید کرد: افراد تالاسمی چشم به راه ترحم و محبت کسی نیستند بلکه نیازمند توجه مسئولان به بیماری خاص خود هستند.

وی اظهار داشت: تامین خواسته 20 هزار بیمار تالاسمی کار سخت و طاقت فرسایی در کشور نیست.

مازندران و فارس دارای بیشترین بیماران تالاسمی در کشور است.

کد خبر 1600982

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha