پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۷:۳۳

آغاز طرح ملی دانش آموزی داناب با آموزش 200 هزار دانش آموز اصفهان

آغاز طرح ملی دانش آموزی داناب با آموزش 200 هزار دانش آموز اصفهان

اصفهان – خبرگزاری مهر: همزمان با سراسر استان اصفهان طرح ملی دانش آموزی داناب با آموزش 200 هزار دانش آموز اصفهان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح داناب در قالب یک طرح ملی و در جهت فرهنگ‌سازی و آموزش مسائل مربوط به منابع آبی در تمامی استان‌های کشور اجرا می‌شود و در استان اصفهان نیز همگام با سایر استان‌ها، مسئولان شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به عنوان مجری استانی طرح، سعی کرده‌اند به صورت جامع و کاربردی به اجرای این طرح در بین دانش آموزان مقطع راهنمایی استان به عنوان جامعه هدف، بپردازند.

از جمله فعالیت‌های انجام شده در این خصوص در سطح استان، می‌توان به امضای تفاهم نامه اجرای طرح بین شرکت آب منطقه‌ای اصفهان و آموزش و پرورش استان، آموزش یک‌هزار و 400 نفر از معلمان در سطح استان از نواحی 40 گانه آموزش و پرورش اصفهان، همچنین توزیع جزوات و سی دی‌های آموزشی بین معلمان به عنوان رابطان طرح و توزیع همزمان 200 هزار کتابچه دانش آموزی با عنوان نجات آب نجات زندگی در بین دانش آموزان مقطع راهنمایی استان اشاره کرد.

در آئین افتتاحیه این طرح، وحید حقیقی، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اصفهان و دبیر اجرایی طرح در استان، ضمن معرفی طرح و اهداف آن،  به ارائه گزارشی از پیشرفت طرح و فعالیت‌های انجام شده مرتبط با آن در سطح استان پرداخت.

در ادامه نیز محمدعلی طرفه ضمن اشاره به مسئله بحران آب و خشکسالی‌های اخیر در منطقه، به سرآمد بودن استان در اجرای بسیاری از طرح‌ها ملی مخصوصاً پروژه‌های فرهنگی اشاره کرد و ضمن بیان اینکه فرهنگ‌سازی باید از سنین پایین آغاز شود، از اینکه چنین طرحی و  با چنین وسعتی در سطح استان، توسط نوجوانان و دانش آموزان اجرا خواهد شد، ابراز خشنودی کرد.

همچنین در ادامه این مراسم منصور شیشه فروش با اشاره به این نکته که برای حل بحران‌های گوناگون باید به شناسایی مشکلات آن حوزه بپردازیم، تصریح کرد: در خصوص مسائل آب نیز باید در ابتدا بپذیریم که در این حوزه دچار بحران هستیم و در گام‌های بعدی به ارائه راهکار و استفاده از فناوری‌های جدید در حل مشکلات و معضلات بپردازیم.

وی در ادامه با تاکید بر تغییر رویکرد نسبت به مصرف آب، استمرار و نهادینه شدن فرهنگ صرفه جویی را ضروری دانست.
در انتهای این مراسم نیز سوگندنامه ناجیان آب توسط یکی از دانش آموزان قرائت شد و همه دانش آموزان بر انجام هر چه بهتر رسالتشان به عنوان ناجیان آب سوگند یاد کردند

بیش از 90 درصد مردم از اطلاع‌رسانی راه‌ها رضایت داشتند

در یک نظرسنجی که به صورت عمده در راه‌های شریانی استان اصفهان هم‌چون اصفهان - تهران - شیراز و با هدف دست‌یابی به نظرات عمومی در مورد  وضعیت راه‌ها و شناساندن فعالیت‌های وزارت راه و شهرسازی و اداره‌کل راه و شهرسازی استان در راستای شناسایی نقاط ضعف و قوت و برطرف کردن آن در ایام نوروز سال 91 صورت گرفت، از یک هزار و 460 پرسش شونده سؤال‌هایی پرسیده شد به طوری که نتایج بیانگر آن است که حدود 90 درصد از وضعیت راه‌های استان در مجموع راضی بوده‌اند.

نحوه اطلاع‌رسانی از وضعیت راه‌های استان نشان می‌دهد که 91 درصد از نحوه اطلاع‌رسانی به طور کامل رضایت مطلوب داشته‌اند که نسبت به سال‌های گذشته چشم‌گیر است.

هم‌چنین از نظر نحوه برخورد راهداران و خدمات‌رسانی به مسافران 89.05 درصد ابراز رضایت کامل داشته‌اند و ارزیابی وضعیت کیفیت رویه آسفالت نشان دهنده رضایت نسبی کاربران است.

طبق آمار 45 درصد از پارکینگ‌های بین‌‌راهی از نظر کیفیت از سوی 41 درصد از پرسش شوندگان، عالی ارزیابی کرده‌اند و هم‌چنین در مورد وضعیت نصب تابلوهای علائم ایمنی لازم به ذکر است با توجه به آمار51.71 درصد عالی و 41.03 درصد متوسط وضعیت مطلوبی را نشان می‌دهد و با توجه به خدمات رفاهی و تمهیدات جدیدی که این اداره‌کل امسال برای مسافران تردد کننده در راه‌های استان هم‌چون استقرار شتر در مسیرهای کویری برای کاهش خواب‌آلودگی رانندگان و جلب توجه آنها، برپایی مسابقه نقاشی ویژه کودکان، اجرای نمایش هنری جاده‌ای، موسیقی سنتی و محلی در ورودی استان و پذیرایی بین راهی در ایستگاه‌های راهداری نوروزی پیام‌های رضایتمندی بسیار زیادی از طرف مسافران به استان دریافت شده است.

هم‌چنین امسال با توجه به اهدای مرسولات فرهنگی به کودکان، توزیع نقشه ایران و استان، نصب پرچم‌های رنگی در بین راه و ارزیابی و نظرسنجی در این راستا 86 درصد گزینه عالی و متوسط را انتخاب که رضایتمندی خوبی را نشان می‌دهد.

لازم به ذکر است درباره طرح پرسش نصب علائم در جاده‌ها توسط کدام دستگاه صورت گرفته است، 73.49 درصد با پاسخ به گزینه وزارت راه و شهرسازی، نشان می‌دهد که فرهنگ‌سازی این اداره‌کل در این زمینه نسبت به سال گذشته نیز چشم‌گیر بوده است.

با توجه به نتایج به عمل آمده 17 درصد از پرسش شوندگان دارای مدرک زیر دیپلم، 45 درصد دارای مدرک دیپلم و فوق‌دیپلم و بیش از 32 درصد لیسانس و بالاتر بوده‌اند.

کد خبر 1604857

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha