فضل الدین جمالیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این استان 22 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب دارد که در حال حاضر 12 شهرک و ناحیه صنعتی در حال واگذاری زمین با امکانات زیربنایی به متقاضیان سرمایه گذاری در حوزه صنعت هستند.
وی بیان کرد: طی دو سال گذشته کیفیت زیرساختهای مختلف در شهرکهای صنعتی استان به بالاترین حد ممکن رسیده و بستر مناسبی برای سرمایه گذاری در آنها وجود دارد.
جمالیان اظهار داشت: با توجه به تامین زیرساختهای مناسب و کافی در شهرکهای صنعتی استان، امسال شهرک و ناحیه صنعتی جدیدی در سطح استان ایجاد نخواهد شد.
ناحیه صنعتی دنا اجرایی می شود
وی افزود: تنها ناحیه صنعتی دنا که از مصوبات دور اول و چهارم سفر هیئت دولت به این استان است، اجرایی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از تشکیل کمیته ویژه دعوت از سرمایه گذاران و جذب آنها در استان خبرداد و گفت: این کمیته وظیفه دارد شرایط لازم را برای حضور سرمایه گذاران و تامین امنیت و حمایت از سرمایه گذاری در استان فراهم آورد.
جمالیان تخفیف در واگذاری زمین و پرداخت حق انتفاع به صورت اقساط را از حمایت های ویژه شرکت شهرکهای صنعتی از سرمایه گذاران عنوان کرد و افزود: ارائه خدمات آب، برق، گاز و تلفن، ایجاد مراکز خدمات فناوری و کسب و کار و ارائه خدمات رایگان در زمینه صدور مجوز ساخت و ساز، پایان کار واحد های صنعتی با کاهش هزینه های سرمایه گذاری به دلیل استفاده از خدمات مشترک ازدیگر مزایای سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی این استان است.
وی همچنین امکان اجاره و خرید کارگاههای کوچک آماده و پیش ساخته به منظور تسریع در اشتغالزایی و بهره برداری را از دیگر مشوق های سرمایه گذاری عنوان کرد و گفت: این آمادگی را داریم تا اداره شهرکها و نواحی صنعتی را به هیئت امناء منتخب صاحبان صنایع واگذار کنیم که این امر در آینده نزدیک محقق خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان همچنین اظهار داشت: عدم نیاز به کسب مجوز جداگانه از ادارات و سازمانهای متعدد از دیگر حمایتها و مشوق های این شرکت جهت سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان است.
وی افزود: همچنن در راستای حمایت از سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان، کمکهای فنی و اعتباری در قالب کمک هزینه سرمایه ثابت و در گردش نیز در اختیار صاحبان صنایع قرار می گیرد.
جمالیان بیان داشت: شرکت شهرکهای صنعتی استان این آمادگی را دارد که در حد امکان به تجهیز و نوسازی صنایع در استان کمک کند.


نظر شما