پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ تیر ۱۳۹۱، ۱۳:۱۸

در یاسوج/

سمینار بازآموزی دارو درمانی بیماریهای گوارشی برگزار شد

سمینار بازآموزی دارو درمانی بیماریهای گوارشی برگزار شد

یاسوج – خبرگزاری مهر: مسئول کمیته آموزش معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در سمینار بازآموزی دارو درمانی بیماریهای گوارشی، داروسازان با روشهای نوین درمانی بیماریهای گوارشی آشنا شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله ارجمند صبح دوشنبه در حاشیه این سمینار افزود: در این سمینار ضمن آموزش داروسازان و آشنایی با روشهای جدید، اطلاعاتی در مورد عوارض جانبی این داروها مانند زخم های گوارشی، IBD ، IBSو سیروز کبدی ارائه می شود.

وی یادآور شد: با توجه به شیوع بیماری های گوارشی در فصول گرم سال و به ویژه آمار بالای اینگونه بیماری ها در استان، برگزاری چنین سمینارهایی در افزایش آگاهی و به روز رسانی اطلاعات داروسازان و پزشکان برای تجویز منطقی دارو ضروری است.

مسئول کمیته آموزش معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: با توجه به افزایش خود درمانی در مردم، داروسازان باید به اثرات و عوارض داروها توجه زیادی نشان دهند.

وی بیان داشت: بیشترین بیماران مراجعه کننده به پزشکان عمومی و متخصص در این استان دچار بیماریهای گوارشی هستند که لازم است فرهنگسازی در خصوص تغذیه صحیح و روش درست مصرف دارو انجام شود.

کد خبر 1645638

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha