پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۴۲

دوچرخه‌سوار حامل پیام صلح:

ادبیات برایم چندان آشنا نیست؛ به حرمت استاد سبزواری آمدم

ادبیات برایم چندان آشنا نیست؛ به حرمت استاد سبزواری آمدم

دوچرخه‌سوار حامل پیام صلح به مردم جهان که با ورود به شهر سبزوار، در مراسم نکوداشت حمید سبزواری شرکت کرد، گفت: من با ادبیات آشنایی چندانی ندارم، ولی برای پاسداشت مقام استاد سبزواری به این مراسم آمدم.

 به گزارش خبرنگار مهر، سید امین صانعی مهر دانشجوی رشته مهندسی عمران دانشگاه اشراق بجنورد است که سفر خود را از روز 11 تیرماه آغاز کرد و با داشتن پیام صلح برای مردم دنیا، از 12 کشور عبور کرده و اینک به کشورمان بازگشته است. صانعی مهر روز یکشنبه هفته آینده به بجنورد خواهد رسید و مراسم اختتامیه سفرش برگزار خواهد شد. آخرین کشوری که صانعی مهر به آن سفر کرده، نروژ است که در این کشور با کمیته نوبل دیداری داشته است.

وی حامل نرم‌افزار صلح بوده که توسط دانشجویان دانشگاه اشراق بجنورد ساخته شده است. این نرم‌افزار به تازگی توسط سازمان یونسکو مورد استقبال قرار گرفته و موجب شده تا از صانعی مهر به طور رسمی دعوت شود تا در اجلاس ورزش و صلح که آبان ماه در روسیه برگزار می‌شود، شرکت کند.

این دانشجو و دوچرخه‌سوار که دیروز دوشنبه 17 مهر در مسیر بازگشت خود به ایران، در مراسم نکوداشت حمید سبزواری در دانشگاه حکیم سبزواری شهر سبزوار حاضر شده بود، در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر، علت حضورش در این برنامه را ارادت به حمید سبزواری عنوان کرد و گفت: قرار نبود از این مسیر بیایم، ولی وقتی خبر برگزاری این مراسم را از مشاور طرح‌مان محمد استاجی شنیدم، تصمیم گرفتم به عنوان یک سبزواری در شهرم و در این برنامه حضور پیدا کنم. چون من ابتدا احترام، حرمت و ادبیات را در این‌جا شناختم و بعد به مناطق دیگر رفتم. شرکت در این مراسم را جزو الزامات خودم می‌دانستم.

وی افزود: من از ابتدا و در مدرسه علاقه‌ای به درس ادبیات نداشتم. با استاد سبزواری هم از طریق ترانه‌ها و قطعات موسیقی که با اشعار ایشان خوانده می‌شد، آشنا شدم. معروف‌ترینشان برای من شعر «خمینی ای امام» بود. تمام اشعار استاد سبزواری را نخوانده‌ام، ولی بسیار علاقه‌ دارم که غیر از شعرهای انقلابی معروفی که از ایشان شنیده‌ایم، دیگر شعرهایشان را هم بخوانم.

صانعی مهر ادامه داد: حمید سبزواری شخصیتی است که هیچ گاه از ذهن‌ها نخواهد رفت. دلیلش هم خدمتی است که به کشور و انقلابمان کرده‌ است. از همه مهم‌تر این که ایشان سبزواری هستند و من هم با توجه به عرقی که به شهر خودم دارم، تکریم ایشان را بر خودم لازم می‌دانستم. من با این که دانشجوی ترم آخر مهندسی عمران هستم، به عنوان یک دانشجو و علاقه‌مند به فرهنگ کشورم در این مراسم شرکت کردم.

کد خبر 1715660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha