پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۶:۵۳

کولیوند:

اجرای طرح های سرمایه گذاری منطقه اسلام آباد را متحول می کند

اجرای طرح های سرمایه گذاری منطقه اسلام آباد  را متحول می کند

کرج - خبرگزاری مهر: نماینده مردم کرج، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی خواستار عملیاتی شدن سرمایه گذاری در محدوده 72 هکتاری اسلام آباد شهرستان کرج شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد کولیوند بعد از ظهر پنج شنبه در نشست با جوانان و نخبگان منطقه اسلام آباد شهرستان کرج اظهار داشت: سرمایه گذاری در منطقه 72 هکتاری اسلام آباد اساسی ترین موضوعی است که با پیگیری و عملیاتی شدن آن می توان شاهد تحولات اساسی در این منطقه بود.
 
وی افزود: هر چند که توجه به مسائل و مشکلات مناطق مختلف کلانشهر کرج و شهرستان از جایگاه و اهمیت بالایی برخوردار است اما نباید از مسائل کلان کشور نیز غافل شد.
 
از ارائه طرح های مشاوران و نخبگان استقبال می کنیم
 
وی در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه ورود جوانان به عرصه های مختلف شهری و کلان کشور می تواند مسئولان را در تحقق اهداف و برنامه های چشم انداز یاری دهد، خبر داد: از مشاوره و طرح های عملیاتی مشاوران و نخبگان استقبال کرده و در مرکز پژوهش مجلس شورای اسلامی از این طرح ها استفاده خواهیم  کرد.
 
کولیوند تصریح کرد: جوانان و نخبگان کرجی افراد توانمندی هستند که در عرصه های مختلف ملی و بین المللی حرفهای زیادی برای گفتن دارند بنابراین با استفاده بهینه از ظرفیت جوانان می توان شاهد تحولات چشمگیری در عرصه های مختلف شهری، کشوری و بین المللی بود.
 
وی مهمترین رسالت مسئولان استانی و شهرستانی را خدمتگزاری بیشتر به مردم مناطق کم برخوردار و محروم عنوان کرد و گفت: توجه به مسائل مختلف فرهنگی، ورزشی و خدماتی با توجه به وجود قشر عظیم جوانان منطقه ضرورتی است که باید با توجه مسئولان شهری موجب خدمت رسانی مطلوب به مردم منطقه شود.

کد خبر 1734090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha