۱۶ آبان ۱۳۹۱، ۸:۳۰

بیادی:

انتخابات شوراها؛ بدترین تجمیع انتخاباتی است

انتخابات شوراها؛ بدترین تجمیع انتخاباتی است

نائب ریس شورای شهر تهران گفت: بدترین تجمیع انتخاباتی تجمیع انتخابات شوراها و ریاست جمهوری است زیرا انتخاب شوراها ماهیتی اجتماعی و محلی دارد و انتخابات شوراها سیاسی و ملی است.

حسن بیادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که انتخابات ریاست جمهوری بر انتخابات شوراها سایه می اندازد گفت: همزمانی برگزاری این دو انتخابات بر هم تاثیر منفی می گذارد زیرا محتوایی متفاوت دارند.

وی ادامه داد: در آینده بیش از170 هزار نفر به شوراهای شهر و روستا راه پیدا می کنند که برای انتخاب هر صندلی شوراها 10 نفر کاندیدا می شوند. این یعنی حدود یک میلیون و 700 هزار نفر در این رقابت انتخاباتی شرکت می کنند که اگر هر نفر تنها 10 نفر از اعضای خانواده هایشان را به پای صندوق رای بیاورند 17 میلیون نفر در این انتخابات حضور دارند .

نائب رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه احتمال دارد گروه ها از نظر اجتماعی به هم نزدیک باشند اما از نظر سیاسی اعتقادات متفاوتی داشته باشند گفت: این تفاوت دیدگاههای اجتماعی و محلی با نظرات سیاسی سبب تفرقه گروههای اجتماعی می شود که در برابر انتخابات اعضای شورا با هم متحد هستند می شوند و در این میان انتخابات ریاست جمهوری باعث تفرقه می شود.

بیادی در ادامه با هشدار در خصوص نزدیکی احزاب سیاسی به شورایاریها گفت: شورایاریها از اساسی ترین دستاوردهای شورا ها است و زحمات زیادی برای تنومند شدن این نهال نوپا کشیده شده است.

وی تاکید کرد: شورایاریها تاکنون مستقل فعالیت کرده اند اما در آستانه انتخابات احزاب و گروه ها تمایل دارند از این ساختار مردمی استفاده سیاسی کنند که جا دارد نسبت به این آفت قبل از انتخابات هشدارهای لازم داده شود.
 

کد مطلب 1736457

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha