۲۶ آبان ۱۳۹۱، ۱۶:۰۳

صفایی‌بوشهری عنوان کرد:

ضرورت حفظ سنت‌های عزاداری بوشهری

ضرورت حفظ سنت‌های عزاداری بوشهری

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: باید همواره برای حفظ سنت‌ها به‌ویژه عزاداری بوشهری تلاش شود .

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبه‌های امروز نماز جمعه بوشهر وجود انسان مومن را سرشار از فضائل اخلاقی دانست و اظهار داشت: اخلاق فردی، اجتماعی، خانوادگی و کاری انسان مومن چنان است که جامعه و مردم در کنارش احساس آرامش می‌کنند.

وی امر به معروف و نهی از منکر را از مهم‌ترین فرایض دینی در نظام اسلامی و ساختار معرفت دینی دانست و افزود: امر به معروف و نهی از منکر مانع سقوط انسان و جامعه در باتلاق رذائل بوده و موجب رشد کمال و نهی از منکر می‌شود.

امام جمعه بوشهر داشتن روحیه هدایت اجتماعی را لازمه رشد اجتماعی دانست و بیان داشت: آمر به معروف و ناهی از منکر باید امر به معروف و نهی از منکر و موقعیت این فریضه را بشناسد، خودش عمل کننده به این فریضه باشد و به بهترین نحو امر به معروف و نهی از منکر را انجام دهد.

آیت الله صفایی‌بوشهری به سکوت سازمان ملل و شورای امنیت و مجامع حقوق بشری و کشورهایی که خود را به ظاهر اسلامی می‌دانند اشاره کرد و گفت: ایران اسلامی به رهبری مقام معظم رهبری در کنار مردم فلسطین ایستاده‌ است.

وی سبک عزاداری بوشهری را در کنار سبک‌های جدید بلامانع دانست و اظهار داشت: مراکز فرهنگی، حسینیه‌ها، مساجد، تکایا و ... در زمینه غنی‌سازی برنامه‌های ماه محرم اقدام کنند و در ساختاری زیبا به شکل سنتی و قالب‌های جدید عزاداری‌ها را انجام دهند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر در ادامه به کلنگ‌زنی مدرسه هسته‌ای در بوشهر اشاره کرد و با تقدیر از دست‌اندرکاران راه‌اندازی این مجتمع آموزشی، اذعان داشت: امیدواریم عملیات ساخت و راه‌اندازی این مرکز با جدیت از سوی مسئولان سازمان انرژی اتمی ادامه یابد.

امام جمعه بوشهر گفت: پیشنهاد راه‌اندازی مدرسه نظامی از دوران ابتدایی تا دانشگاه در استان بوشهر به مشاور نظامی مقام معظم رهبری ارائه شده که امیدواریم با آن موافقت شود.

نمازگزاران بوشهر پس از پایان نمازجمعه در یک راهپیمایی گسترده از مصلی نماز جمعه تا میدان قدس حاضر شدند و جنایات رژیم صهیونیستی را  محکوم کردند.

کد مطلب 1745164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha