پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آبان ۱۳۹۱، ۱۵:۴۳

منتظری:

توسعه صنایع فشرده و هایتک در گیلان ضرورتی اجتناب ناپذیر است

توسعه صنایع فشرده و هایتک در گیلان ضرورتی اجتناب ناپذیر است

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان بر لزوم توسعه صنایع هایتک و مدرن در استان های شمالی به ویژه گیلان با توجه به محدودیت زمین تاکید کرد.

 علی منتظری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود:  توجه به صنایع فشرده و هایتک با توجه به مشکلات محیط زیست و محدودیت زمین دراستان های شمالی موجب استفاده حداقلی از زمین و اشتغالزایی حداکثری می شود.

وی در ادامه به نقش توسعه واحدهای صنعتی با تکنولوژی بالا اشاره کرد و اظهار داشت: شهرکهای صنعتی به دلیل نقش بسیار ارزنده و مهمی که در راستای ایجاد اشتغال، تعادل اقتصادی، استفاده از توانمندی ها، پتانسیل ‌های استانها و بهبود وضع صادرات در یک کشور دارند از اهمیت بسیاری برخوردارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اهمیت شهرکهای صنعتی در توسعه صنعتی استان اظهار داشت: برای داشتن اشتغالزایی خوب به همراه رشد پایدار در تولید و ارزش افزوده مناسب در کشور بدون شک باید به شهرک های صنعتی و بنگاهای زودبازده توجه ویژه ای شود.

وی ادامه داد: شهرکهای صنعتی بستری بسیار مناسب برای جذب سرمایه گزاران هستند تا طرح های صنعتی و تولیدی مورد نیاز کشور را در این شهرک ها اجرا و در راستای ایجاد شغل نقش آفرینی کنند.

منتظری بیان داشت: حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی امری حیاتی است  بنابراین تمامی مسئولان و فعالان اقتصادی باید در این عرصه تلاش مضاعف داشته باشند.

کد خبر 1746900

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha