پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ آذر ۱۳۹۱، ۱۵:۳۲

زارعی:

نبود منابع مالی پایدار مهمترین مشکل شهرداری گیلانغرب است

نبود منابع مالی پایدار مهمترین مشکل شهرداری گیلانغرب است

گیلانغرب - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر گیلانغرب گفت: مهمترین مشکل حوزه شهری شهرستان گیلانغرب، نبود منابع مالی پایدار و عدم تحقق و تخصیص اعتبارات دولتی مصوب برای اجرای طرح های عمرانی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه مشترک اعضای شورای شهر و شهرداری گیلانغرب که با حضور نماینده قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی که در دفتر شورای اسلامی شهر گیلانغرب برگزار شد مسائل و مشکلات حوزه شهری را مطرح و شرکت کنندگان از نماینده خود در مجلس خواستار رسیدگی به این مشکلات شدند.

در این جلسه نادر زارعی رئیس شورای اسلامی گیلانغرب، اعضای شورا و شهردار گیلانغرب در خصوص کمبود منابع مالی و عدم تخصیص به موقع اعتبارات دولتی برای اجرای طرح های عمران شهری و نیمه کاره رها شدن برخی پروژه های عمرانی شهرداری توضیحاتی ارائه کردند.

نادر زارعی افزود: شهرداری گیلانغرب هم اکنون ماهیانه 800 تا 900 میلیون ریال اعتبار فقط برای پرداخت حقوق و مزایای پرسنل نیاز دارد در شرایطی که تامین این میزان اعتبار با توجه به نبود منابع درآمدی پایدار و عدم حضور صنایع تولیدی در این منطقه، مشکلاتی را برای شهرداری فراهم کرده است.

وی ادامه داد: در بسیاری از مواقع شهرداری ناچار است برای تامین حقوق پرسنل و هزینه های جاری خود، اقدام به فروش اموال خود کند که این راهکار خوبی برای حل مشکلات مالی شهرداری ها نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر گیلانغرب یادآور شد: شهرداری ها باید بدنبال جذب منابع درآمدی پایدار باشند چرا که دیگر کسب درآمد از راه فروش اموال و عوارض ناشی از ساخت و ساز در دراز مدت مناسب نیست و موجب افزایش مشکلات حوزه شهری در آینده می شود.

وی افزود: هم اکنون تعدادی از پروژه های عمرانی حوزه شهری بواسطه عدم تخصیص اعتبارات دولتی و یا تامین نشدن اعتبارات شهرداری بصورت نیمه کاره رها شده اند که این کار باعث شده تا خدمات مطلوب به شهروندان ارایه نشود و انتقاد و گلایه های مردم را به همراه داشته باشد.

زارعی گفت: دو پروژه عمرانی احداث بلوار ورودی شهر از سمت قصرشیرین و نیز ساخت دروازه ورودی شهر که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به گیلانغرب است هم اکنون به جهت عدم تخصیص اعتبار، نیمه کاره رها شده است.

رییس شورای اسلامی شهر گیلانغرب افزود: گیلانغرب شهری عشایرنشین و فاقد صنایع تولیدی مهم و بزرگ و منبع درآمدی پایدار است، لذا راه اندازی این بازارچه می تواند نقش بسزایی در شکوفایی منابع مالی شهرداری داشته باشد که امیدواریم این مهم هر چه سریعتر به نتیجه برسد.

نماینده مردم شهرهای قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب نیز در این جلسه قول مساعد داد تا از طریق مراجع ذیربط پیگیری های لازم را انجام دهد تا هرچه سریعتر با تزریق اعتبار، مشکلات پروژه های عمرانی مصوب سفر برطرف شوند.

فتح الله حسینی افزود: راه اندازی بازارچه مرزی سومار ضمن فراهم کردن بستر برای رونق اقتصادی شهرستان، کسب درآمدهای پایدار مردم مرزنشین، موجب می شود شهرداری نیز به محل درآمدی مطلوبی برای رفع نیازهای مالی خود دسترسی پیدا کند.

وی گفت: شورای شهر در واقع پارلمان شهری است که در آن اعضا باید برای حل مشکلات حوزه شهری مردم تلاش کنند.

کد خبر 1760896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha