به گزارش خبرنگار مهر ، الیاس گل محمدزاده صبح شنبه در جلسه شورای مسکن شهرستان بستان آباد با بیان این مطلب اظهار داشت: یکی از تاکیدات مسئولان نظام و دولت مقاوم سازی واحدهای روستایی در جهت کاهش آسیب ها در حوادث غیرمترقبه است.
وی افزود: امسال نیز با همکاری بانک های عامل، بخشداری و بنیاد مسکن این روند با سرعت و جدیت ادامه خواهد داشت.
فرماندار بستان آباد در ادامه افزود: متاسفانه سال گذشته 580 مورد از تسهیلات بانکی برای نوسازی مسکن روستائیان در بانک صادرات شهرستان جذب نشد و با کسانی که در این زمینه کوتاهی کرده اند، به شدت برخورد می شود.
گل محمدزاده یادآور شد: امسال برای نوسازی 955 واحد مسکونی روستایی، 11 میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار بانکی اختصاص یافته است و امیدواریم با فرهنگ سازی و کاهش موانع دست و پاگیر اداری همه این اعتبارات جذب شوند.
وی ادامه داد: عدم قبول وثیقه های زنجیره ای توسط بانک ها، خلاف بخشنامه های دولت است و این امر قابل قبول نیست.
فرماندار بستان آباد در ادامه با اشاره به مسکن مهر شهرستان بستان آباد اظهار کرد: در این شهرستان یک هزار و 212 واحد مسکن مهر ساخته شده و با فراهم کردن زیرساخت های لازم امیدواریم به وعده ای که برای بهره برداری از 150 واحد مسکن در دهه فجر داده ایم عمل کنیم.
نظر شما