به گزارش خبرگزاری مهر، اداره ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری شهرستان آبيك، با همكاری گروهي از هنرآموختگان مركز آموزش هنرهاي سنتي و صنايع دستی اين شهرستان، اقدام به برپايي سفره هفت سين در ميدان مادر کرده است.
براي تزئين اين سفره هفت سين از اصيل ترين و ريشه دارترين هنرهاي سنتي و صنايع دستي اين شهرستان استفاده شده است.
در این سفره آثاري همچون چلك (سبد چوبي)، گليم و جاجيم كه از توليدات بافتههاي سنتي هنرمندان روستانشين شهرستان آبيك بوده و در سال جاري در فهرست ميراث ملي كشور به ثبت رسيده، زينت بخش سفره هفت سين است تا علاوه بر معرفي هنرهاي سنتي اين منطقه همشهريان و گردشگران نوروزي از نزديك با آن آشنا شوند.
آغاز به كار غرفه هاي نوروزي در شهرستان آبيك
با توجه به آغاز موج نخست سفرهاي نوروزي از روز جمعه، اكيپ ستاد تسهيلات نوروزي اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري شهرستان آبيك به همراه جمعي از هنرجويان مركز آموزش هنرهاي سنتي و صنايع دستي شهرستان غرفه صنايع دستي اين مركز را جهت ارائه خدمات به نخستين گردشگران نوروزي تجهيز کرده است.
همچنين ستاد تسهيلات نوروزي اداره ميراث فرهنگي شهرستان آبيك در كنار اين غرفه صنايع دستي، در محل مجتمع خدماتي رفاهي لاله صحرا در مسير جاده تهران به قزوين اقدام به برپايي چادر گرشگري، اقلام فرهنگي را به مسافران عرضه می کند.
سياه چادرعشاير نيز در محل ميدان مادر شهرستان آبيك در این شهرستان برپا شده و با عرضه اقلام فرهنگي، هنري به علاقمندان هنر و گردشگران نوروزي خدمات لازم را به مسافران ارائه می کند.
عمده آثار ارائه شده در اين غرفه آثار صنايع دستي اعم از گليم، عروسك، چرم و گيوه مي باشد. با توجه به حجم زياد سفرهاي نوروزي در مسير مذكور اكيپ ستاد تسهيلات نوروزي شهرستان آبيك تمامي تلاش خود را جهت پاسخگويي به نيازهاي فرهنگ انجام خواهد داد.
جشنواره ملي صداي بهار و نمايشگاه نوروزي صنايع دستي شهرستان آوج افتتاح شد.
همزمان با سراسر كشور جشنواره ملي صداي بهار و چهارمين نمايشگاه نوروزي صنايع دستي شهرستان آوج در محل كاروانسراي شاه عباسي افتتاح شد.
موسوي فرماندار آوج ضمن تقدير از برپايي اين نمايشگاه گفت: شهرستان آوج يكي از مراكز تاريخي استان قزوين است كه با توجه به پتانسيلهاي متنوع تاريخي، فرهنگي و گردشگري ميتواند گردشگران بسياري را به خود جذب نمايد.
وي با اشاره به فضاهاي تاريخي- مذهبي طبيعي اين شهرستان افزود: برجهاي دوگانه خرقان، كاروانسراي آوج، آبگرم معدني ارشيا، امامزاده منصور، نمايشگاه صنايع دستي و... از جمله جاذبه هاي گردشگري اين شهرستان است كه در ايام نوروز ميزبان گردشگران خواهد بود.
نوروز خواني و اجراي موسيقي محلي از برنامههاي ديگر افتتاحيه بود.
آبیک: ميراث ملی شهرستان آبيك زينت بخش سفره هفت سين نوروز 92 می شود.
کد خبر 2021262
نظر شما