عباس جعفری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به انجام 34 عملیات آتش نشانی طی 48 ساعت گذشته بیان کرد: طی 48 ساعت گذشته 14 حریق بوقوع پیوست که شامل چهار حریق خودرو، یک حریق منزل، یک حریق باغ، یک حریق کنتور برق، یک حریق درخت، یک حریق موتوسیکلت و حریق مقداری کود حیوانی می شود.
وی با اشاره به انجام 13 عملیات ایمن سازی طی 48 ساعت گذشته افزود: ایمن سازی های انجام شده شامل سه مورد رهاسازی گربه، 2 مورد صید زنبور، یک مورد صید بزمچه، یک مورد بازگشایی درب منزل، چهار مورد بازگشایی درب خودرو، یک مورد واژگونی خودروی پیکان در اثر نشت سوخت و یک مورد بازماندن شیر آب می شود.
مدیر عامل آتش نشانی شهرداری قم با اشاره به انجام هفت مورد نجات طی 48 ساعت گذشته افزود: سه مورد محبوس شدن داخل منزل، 2 مورد آسانسور از عملیات های نجات انجام شده در قم است.
وی ادامه داد: در اثر نشت گاز و انفجار در منزل مسکونی واقع در خیابان ستاره در منطق قلعه کامکار یک نفر مصدوم و موجب تخریب قسمتی از منزل مسکونی شد که بلافاصله با حضور سه اکیپ عملیاتی از ایستگاه سه و هفت به محل ضمن رعایت نکات ایمنی فرد مصدوم از داخل منزل خارج شده و تحویل عوامل اورژانس داده شد و سپس اقدام به ایمن ساختن منزل کردند که در این راستا شرکت گاز نسبت به قطع کردن گاز منزل و منزل مجاور و اداره برق نسبت به قطع برق منطقه اقدام کردند.
جعفری گفت: در حادثه ای دیگر برخورد شدید 2 دستگاه سواری پراید و 206 در جاده روستای بیدهند بعد از شهر کهک متاسفانه منجر به فوت و مصدوم شدن هفت نفر شد.
قم - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری قم از مصدوم شدن یک نفر در اثر نشت گاز و انفجار در منزل مسکونی در این شهر خبر داد.
کد مطلب 2104981


نظر شما