پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۴۵

زلزله 3.9 ریشتری سپیددشت در لرستان را تکان داد/ ثبت یک پس لرزه

زلزله 3.9 ریشتری سپیددشت در لرستان را تکان داد/ ثبت یک پس لرزه

خرم آباد - خبرگزاری مهر: زلزله ای به شدت 3.9 ریشتر بامداد امروز جمعه سپیددشت در استان لرستان را تکان داد.

مدیر کل مدیریت بحران استان لرستان در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: این زمین لرزه با شدت 3.9 ریشتر در سپیددشت از توابع شهرستان خرم آباد در این استان به وقوع پیوست.

رضا آریایی زمان وقوع این زلزله را ساعت چهار و 55 دقیقه و 48 ثانیه بامداد امروز جمعه ذکر کرد و بیان داشت: تا کنون از این زمین لرزه خسارتی گزارش نشده است.

وی عمق وقوع این زمین لرزه را هشت کیلومتر اعلام کرد و بیان داشت: مرکز این زمین لرزه بر اساس گزارش مرکز زلزله نگاری کشوری به طول و عرض جغرافیایی 48.82 و 33.20 بوده است.

بنابر این گزارش پس از وقوع این زمین لرزه، یک پس لرزه نیز در سپیددشت به شدت 2 ریشتر ثبت شد. این زمین لرزه در ساعت پنج و 11 دقیقه و 45 ثانیه بامداد امروز جمعه در شهر سپیددشت در مرکز لرستان رخ داد.

این زمین لرزه خفیف در عمق 10 کیلومتری زمین و به طول و عرض جغرافیایی 48.82 و 33.28 سپیددشت را بار دیگر لرزاند.

بنابر این گزارش استان لرستان از نواحی زلزله خیز کشور است که وقوع زمین لرزه های مخرب در دره سیمره، سیلاخور و بروجرد در ادوار گذشته بهترین گواه لرزه خیزی استان لرستان است.

مطابق نظر کارشناسان بخشهای شمالی استان لرستان در مجاورت راندگی اصلی زاگرس قرار دارند و شهرستان های دورود، بروجرد، مناطق مسکونی واقع در دشت سیلاخور و بخش های جنوبی الیگودرز و شول آباد در خطر بالای زلزله قرار دارند.

آخرین زلزله شدیدی که در سپیددشت از توابع شهرستان خرم آباد به وقوع پیوست مربوط به سوم بهمن ماه سال 91 با شدت 4.9 ریشتر بود.

این زلزله در سپیددشت لرستان به رغم اینکه تلفات جانی و خسارت جدی مالی به دنبال نداشت ولی در چند روستای نزدیک به کانون زمین لرزه موجب خسارتهایی به واحدهای خشتی و گلی شد تا مسئولان امر مجبور به ایجاد کمپ اسکان موقت در روستای چشمه علی شوند.

کد خبر 2134472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha