۲۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۴۱

فریدونی:

نبود سردخانه کافی در رامهرمز کشاورزان را با مشکل مواجه کرد

نبود سردخانه کافی در رامهرمز کشاورزان را با مشکل مواجه کرد

رامهرمز - خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزان شهرستان رامهرمز گفت: سردخانه کافي در بيشتر شهرهاي استان از جمله رامهرمز صادرکنندگان محصولات کشاورزي و دامي را با مشکل مواجه کرده است.

سیاوش فریدونی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نبود سردخانه های کافی باعث ایجاد مشکلاتی برای کشاورزان شده است.

فریدونی افزود: متقاضی برای ساخت سردخانه وجود دارد اما آنقدر ایراد از آنها گرفته می شود که از انجام این کار منصرف شدند.

وی با بیان اینکه براي تحقق امنيت غذايي و توسعه پايدار بايد به اين بخش توجه خاص شود، گفت: نبود سردخانه کافي در بيشتر شهرهاي استان محصولات کشاورزي و دامي را با مشکل مواجه کرده و امیدوارم مسئولان این مشکل رابرطرف کنند.
 
به گفته وی، اگر سردخانه وجود داشته باشد محصولات باغی همچون گوجه، خیار، سبزی، میوه همچون زردآلو و... در رامهرمز خواهیم داشت.

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزان شهرستان رامهرمز افزود: در برخی فصول کشاورزان حتی هزینه کارگر و صندوق را نیز نمی توانند از محصولشان به دست آورند.

فریدونی اظهار کرد: در اين منطقه باغ های فراوان با محصولات مختلف وجود دارد که نبود سردخانه، صنايع بسته بندي و تبديلي مثل کمپوت سازي باعث شده مقدار زيادي از محصولات از بين برود که در صورت وجود اين صنايع علاوه بر افزايش ارزش افزوده محصولات، خيل عظيمي از جوانان بيکار شاغل مي شوند.
 
وی گفت: نبود سردخانه به طور خاص باعث از بين رفتن برخي محصولات کشاورزي مي شود و احداث آن نياز فوري و ويژه منطقه است.

به گفته این فعال کشاورزی رامهرمز، لازم است با توجه به زمينه مناسب، سرمايه گذاران بخش خصوصي وارد اين صحنه شوند و به عنوان نماينده جامعه کشاورزی حاضر به هر گونه همکاري هستيم.

کد خبر 2138235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha