پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ مرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۴۵

سبحاني نيا در گفت وگو با "مهر":

مانند غرب از همه ابزارها در پرونده هسته اي استفاده مي كنيم// هنوز به مرحله استفاده ابزاري از نفت نرسيده ايم

مانند غرب از همه ابزارها در پرونده هسته اي استفاده مي كنيم// هنوز به مرحله استفاده ابزاري از نفت نرسيده ايم

حسين سبحاني نيا تصريح كرد: ما براي رسيدن به هدف خود كه دستيابي به فناوري هسته اي است از همه امكانات خود استفاده خواهيم كرد، اما امروز به آن مرحله نرسيده ايم كه از نفت به عنوان ابزار استفاده كنيم.

نماينده مردم نيشابور در مجلس در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر" اظهار داشت: اگر اروپايي ها در پرونده هسته اي كوتاه نيايند ما ابزار ديگري براي ايستادگي در مقابل آنها داريم و ايران مي تواند از ابزار قانوني استفاده كند.

وي افزود: طرف هاي اروپايي بايد به اين نتيجه برسند كه استفاده از فناوري هسته اي حق ملت ماست و اين حق، خط قرمزي است كه هيچ كس نمي تواند از آن عبور كند. مردم هم اين اجازه را به هيچ كس نمي دهند و مسوولان هم براي دستيابي به اين خواسته ملت، از همه امكاناتي كه در اختيار داريم استفاده مي كنند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس خاطرنشان كرد: ما توانمندي هايي داريم كه مي شود در صورت نياز از آنها به عنوان ابزار در مقابل فشارهاي اروپايي ها استفاده كرد.

وي در پايان تاكيد كرد: همانطور كه غرب براي رسيدن به هدف خود و رساندن جمهوري اسلامي به نقطه مورد نظرش، از ابزار سياسي و اقتصادي بهره مي برد، طبيعي است كه ما هم براي رسيدن به هدف از همه امكانات استفاده خواهيم كرد و نفت يكي از اين ابزارهاست كه اميدواريم به آن مرحله نرسيم و از نفت به عنوان ابزاري در مقابل فشارهاي وارده استفاده نكنيم.

کد خبر 217660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha