به گزارش خبرنگار مهر، پنجمين نشست كنترل و پيشگيري بيماريهاي مشترک انسان و حيوان ظهر شنبه با موضوع خطر گازگرفتگي و بيماري هاري در اداره كل حفاظت محيط زيست استان قزوين برگزار شد.
عبدالحسين مظفري در این نشست، با بیان اینکه بيشترين آمار حيوان گزيدگي در استان مربوط به سگ گزيدگي است اظهارداشت: يكي از چالشهاي اساسي در استان موضوع سگهاي ولگرد و شيوه دريافت مواد غذايي و تغذيه آنها و شيوع بيماريهاي مشترک بين انسان و حيوان از طريق آنها است.
وي با اشاره به بالا بودن آمار گربه گزيدگي استان نسبت به ميانگين كشوري، تصريح كرد: بيشترين حيوان گزيدگي مربوط به سگ و بالاترين ميزان آن متعلق به سگهاي صاحب دار است.
مظفری بیان کرد: ما در زمينه تجميع اطلاعات بيماري هاي مشترک خلا داريم و لازم است اطلاعات را در كنار هم قرار دهيم و ادارات كل دامپزشكي، حفاظت محيط زيست و دانشگاه علوم پزشكي به صورت ماهيانه آمارشان را در اين زمينه براي هم ارسال كنند.
وي تاكيد كرد: موضوعات كنترل جمعيت سگهاي ولگرد به شيوه عقيم سازي و رهاسازي در جمعيت گونههاي نر توسط شهرداريها در شهرها و روستاهاي داخل محدودههاي شهري با توجه به دستورالعمل جمعآوري و اتلاف سگهاي ولگرد، كنترل و بهبود جايگاههاي زباله شهري و روستايي و محصور کردن آنها توسط شهرداري ها و بخشداري ها و دهياري ها در كارگروه سلامت و امنيت غذايي استان، مطرح و تصميم گيري خواهد شد.
قزوین- خبرگزاری مهر: رئیس اداره نظارت و پایش بر امور حیات وحش اداره محیط زیست استان قزوین گفت: به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری های مشترک، جمعیت سگ های ولگرد با شیوه عقیم سازی کنترل می شود.
کد خبر 2180890
نظر شما