پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۰۱

افزایش تعامل هنرمندان حوزه مقاومت اسلامی در تهران و بیروت

افزایش تعامل هنرمندان حوزه مقاومت اسلامی در تهران و بیروت

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در دیدار رییس مرکز فرهنگی، هنری و رسانه ای حزب الله لبنان بر لزوم تعامل هنرمندان حوزه مقاومت اسلامی در تهران و بیروت تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین شهاب مرادی در دیدار شیخ علی ضاهر و هیأت همراه با اشاره به اهمیت مفهوم مقاومت و پیوند عمیق آن با خواست‌ها و آرمان های ملت ایران گفت: فرهنگ و هنر مقاومت، ظرفیتی عظیم برای تبادل تجارب و هم افزایی هنرمندان دو پایتخت است که با اتکا به آن می توان چشماندازی روشن برای تداوم مقاومت ملت ها در برابر نظام سلطه ترسیم کرد.

رییس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران همچنین تبیین فرهنگ مقاومت با استفاده از زبان هنر را عرصه ای وسیع برای تعامل فرهنگی ملت های آزاده جهان و مخاطب یابی آثار هریک از این ملت ها در نزد ملت های دیگر توصیف کرد و افزود: توجه به هنر مقاومت یکی از نیرومندترین جنبه‌های تعامل و ارتباط فرهنگی هنرمندان ایرانی و لبنانی است که در این زمینه به تبادل تجربه و همفکری مستمر نیاز داریم.

شیخ علی ضاهر، رییس مرکز فرهنگی، هنری و رسانه ای حزب الله لبنان نیز در این دیدار، ضمن ابراز خرسندی از انتصاب یک چهره نام آشنای اسلامی در راس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران،آشنایی حزب الله لبنان  و اعضای مرکز با حجت الاسلام مرادی را زمینه ساز پیوند بیشتر میان اهل فرهنگ دو پایتخت خواند و گفت: فعالیتهای فرهنگی شهرداری تهران حاکی از رشد هرم فرهنگی شهر است و این رواج و رونق فرهنگی در دیداری که از یکی از فرهنگسراهای تهران داشتیم،کاملا مشهود بود.

در این دیدار بر توسعه ظرفیتهای فرهنگی و تبادل تجربیات هنری تهران و  بیروت با رویکرد مقاومت اسلامی تاکید شد.

کد خبر 2205122

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha