به گزارش خبرنگار مهر، علی علیخانی شامگاه شنبه در جلسه کمسیون کاهش تصادفات و سوانح رانندگی چهار محال و بختیاری اظهار داشت: از 900 نقطه حادثه خیز در مکسیر های ارتباطی این استان 80 نقطه به عنوان نقاط پر حادثه شناسایی شده است.
وی تصریح کرد: برای اصلاح نقاط حادثه خیز هزارو 280 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
علیخانی ادامه داد: نصب علائم هشدار دهنده، اصلاح و حذف نقاط حادثه خیز، ایمن کردن محورهای ارتباطی و ... از اقدماتی بوده است که این اداره کل انجام داده است.
وی اذعان داشت: برای نصب 800 کیلومتر گاردیل در حاشیه راه های استان 480 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
علیخانی با اشاره به اینکه اصلاح شیب جاده ها نیز یک امری ضروری است بیان داشت: برای اصلاح شیب جاده ها به منظور کاهش واژگونی خودرو ها 200 میلیارد اعتبار نیاز است.
وی یادآور شد: افزایش ایمنی مسیر 65 کیلومتری دو پلان تا پل بزرگ کارون 4 نیز 400 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
علیخانی با بیان اینکه چهار هزار کیلومتر راه ارتباطی در چهار محال و بختیاری وجود دارد عنوان کرد: به ازای هر کیلومتر جاده یک پیچ وجود دارد.
مدیر کل راه و شهرسازی چهار محال و بختیاری گفت: تغییر هندسی و حذف نقاط حادثه خیز ، وسیله نقلیه و راه به عنوان عوامل موثر بر وقوع حوادث جاده ای می باشد.
فرهنگ سازی از راه های موثر در کاهش تصادفات است
علیخانی اظهار داشت: لازم است برای کاهش تصادفات در بین تمامی اقشار جامعه فرهنگ سازی صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه بیشتر تصادفات منجر به مرگ مربوط به افراد بیسواد است بیان داشت: 34 درصد تصادفات منجر به فوت استان مربوط به افراد بیسواد،23 درصد با تحصیلات ابتدایی، 20 درصد تحصیلات راهنمایی، هشت درصد تحصیلات متوسطه و 13 درصد دیپلمه ها می باشد.
علیخانی یادآور شد: دو درصد تصادفات منجر به فوت در این استان مشخص نیست که متعلق به چه گروه از افراد جامعه است و دو درصد تصادفات نیز مربوط به دانشجویان است.
نظر شما