پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۲۰:۵۲

زاهدپور:

تامین منابع پایدار برای تداوم خدمات شهرداری ها ضروری است

تامین منابع پایدار برای تداوم خدمات شهرداری ها ضروری است

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر شهری استانداری قزوین گفت: عدم وابستگی به عوارض شهری و اتکاء به منابع درآمدی پایدار با استفاده از ایده های نو تداوم فعالیت موفق شهرداری ها را ممکن می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج زاهدپور در مراسم معارفه مدیرعامل جدید سازمان همیاری شهرداری های استان قزوین که در سالن اجتماعات مدیریت بحران برگزار شد اظهارداشت: شهرداریها برای تامین منابع درآمدی نباید فقط به عوارض شهروندان متکی باشند زیرا در این صورت درروند کارها با مشکل مواجه خواهند شد.

این مسئول بیان کرد: استفاده از تجربه شهرداری دیگر مناطق کشور و ارائه طرحها و ایده های نو و ابتکاری میتواند زمینه تامین منابع جدیدی را فراهم کند تا کارها بهتر انجام شود.

در ادامه مجتبی رحیمی مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان با ارائه گزارشی از کارهای انجام شده گفت: راه اندازی نمایشگاه بین اللمی، طرح گردشگری تله سی یژ کامان و زرشک، به عنوان یکی از بزرگترین پروژه های غرب تهران در استان اجرا شد که از کارهای ماندگار این سازمان است.

وی افزود: با اجرای 200 طرح کوچک در شهردارهای استان برای این طرحها از 50 میلیون تا یک میلیارد تومان هزینه شد.

رحیمی بیان کرد: از ابتدای فعالیت این سازمان تاکنون میزان سود این سازمان در سال گذشته بیسابقه بود وتوانستیم با یک میلیارد و 200 میلیون تومان رکورد این کار را ثبت کنیم.

وی تصریح کرد: امروز چهره شهر قزوین متحول شده و فضای بسیار خوبی برای کارهای عمرانی واقتصادی در استان فراهم شده که در برخی شهرها می توان با جذب سرمایه گذاری خارجی به کارها شتاب بیشتری داد.

در ادامه این جلسه علی فرج زاده ها مدیرعامل جدید سازمان همیاری شهرداری های استان قزوین اظهارداشت: با توجه به مشکلات بیشتر شهرداریها برای تامین منابع مالی باید بتوانیم کاری کنیم تا شهرداری ها به خودکفایی مالی برسند.

وی گفت: متاسفانه در سالهای گذشته به دلیل مشکلات مالی بسیاری از شهرداریها نتوانستند به اهداف خود دست یابند لذا ایجاد درآمدهای جدید و منابع نالی پایدار برای تداوم کار ضروری است.

کد خبر 2287415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha