۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۲:۱۱

مولوی:

اوقات فراغت پایه گذار هویت نوجوانان و جوانان است

اوقات فراغت  پایه گذار هویت نوجوانان و جوانان است

آبادان – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان گفت: اوقات فراغت زمینه ساز و پایه گذار هویت نوجوانان و جوانان و شخصیت اجتماعی آنان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد مولوی صبح چهارشنبه در جلسه ساماندهی تعطیلات تابستان آبادان، با اشاره به تمام اسناد بالا دست و سند چشم انداز توسعه بیست ساله کشور اظهار کرد: در این راستا ماموریتها و تکالیف تمامی دستگاهها و نهادها مشخص و معین شده اگر چه این عنوان به صورت فعالیتهای فراغتی مورد تاکید قرار گرفته است.

وی تعامل تمامی دست اندرکاران و تلاش در راستای تغییر رویکرد اهداف این ستاد را الزامی دانست.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان با تاکید بر لزوم برنامه ریزی جامع و گسترده تصریح کرد: باید تمامی برنامه ریزی ها و فعالیتها بر اساس تقاضا محوری تبیین و تنظیم شود.

مولوی یادآور شد: در تمام برنامه های فراغتی که به طور صرف بخشی از آن در تابستان بوده و لازم است در طول سال اجرا شود باید نکاتی همچون تجلی بخشی عینی به مشارکت پذیری جوانان، تنوع داشتن برنامه ها و ایجاد جذابیت و طراوت، توجه ویژه به ویژگی ها و تفاوتهای پسران و دختران در محیط های روستایی و شهری و توجه جدی به تخصیص بیشتر سهم اوقات فراغت در محیط های روستایی از سوی متولیان امر مورد توجه خاص قرار گیرد.

وی گفت: اجرای برنامه های ستاد اوقات فراغت شهرستان در تمام زمینه ها نیازمند تعامل، وفاق و هماهنگی تمامی ادارات است.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان با تاکید بر لزوم اجرای مستمر و همیشگی برنامه ها گنجاندن مفاهیم و ارزشها در اجرای برنامه های اوقات فراغت را خواستار شد.

مولوی بر دریافت نظرات ادارات و حتی والدین دانش آموزان نسبت به برنامه های ستاد اوقات فراغت جهت آسیب شناسی برنامه ها تاکید کرد.

وی برگزاری جلسات مستمر ستاد اوقات فراغت به صورت ماهانه، طراحی و اجرای برنامه های فراغتی مصوب اسناد بالا دست در طول سال و ارزیابی و پایش برنامه های اجرا شده از سوی کمیته نظارت را خواستار شد.

به گفته معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آبادان، آموزش و پرورش به عنوان دبیر ستاد اوقات فراغت شهرستان در سال 93 معرفی و تمامی دستگاههای عضو این ستاد بر هماهنگی و همکاری در اجرای برنامه های آن ملزم شدند.

لزوم برنامه ریزی جامع، مطلوب و تخصیص سهم بیشتر ساکنان روستایی بخشهای اروندکنار و مرکزی در برنامه های اوقات فراغت سالجاری از طریق بخشداران، برنامه ریزی لازم با تعیین دقیق ظرفیت و امکانات و پتانسیلهای موجود در سطح روستاها جهت طرح و تبادل نظر، تدوین برنامه های مختلف از سوی اعضای ستاد با تاکید بر رویکرد روستایی تمام پتانسیل موجود خود اعم از ظرفیتهای مالی، سخت افزاری و نرم افزاری، ارائه برنامه ها از سوی اعضای ستاد اوقات فراغت به صورت مکتوب و مدون جهت بررسی کارشناسی و آسیب شناسی آنها با تاکید بر زمان، مکان و قابلیت اجرا در بخش شهری و روستایی به تفکیک جنسیتی و برآورد جامعه هدف و ارائه آن به فرمانداری از دیگر برنامه های در نظر گرفته  شده برای اوقات فراغت به شمار می رود که در این جلسه به آنها پرداخته شد.
 

کد خبر 2291217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha