به گزارش خبرنگار مهر، سردار یعقوبعلی نظری ظهر پنج شنبه در چهارمین مجمع بسیج شهرستان طبس اظهار کرد: چالشهای زیادی در طول حرکت انقلاب بوجود آمد که همگی این چالشها چه بیرونی و چه درونی بالندگی بدنبال داشته اما این چالشها از درون نباید بوجود آید و اگر هست باید به صفر برسد.
وی به بررسی دو رکن تفکر و تشکل در بسیج پرداخت و گفت: زنده کردن تفکر بسیجی در این عصر با دستورات ولی امر مسلیمن باید در جامعه عملیاتی شود.
سردار نظری تصریح کرد: مجمع بسیج شهرستانی نباید به سمت مسائل اجرایی حرکت کند و مسائل نباید طوری مطرح شود که شم اجرایی بگیرد بلکه بسیج باید حرکت دهنده بوده و باید مباحثی که در کارگروهها مطرح می شود این قاعده مد نظر قرار گیرد.
وی افزود: مدیریت وضعیت ها، مشاورت و کمک فکری در برنامه ها و حمایت ها و پشتیبانی ها از وظایف مجامع بسیج است که باید با رویکرد پیشرفت و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی حرکت شود.
سردار نظری به چالشهای بوجود آمده در طول حرکت انقلاب در طی این مسیر اشاره کرد و گفت: چالشها بالندگی بدنبال دارد اما قاعدتا این چالشها از درون نباید ایجاد و اگر هست باید به صفر برسد.
وی گفت: در تحقق اهداف متعالی انقلاب سه مقوله اسلام ناب، نظام اسلامی و انقلاب اسلامی باید در اذهان نهادینه شود و خروج از این سه رکن ایجاد چالش خواهد کرد.
سردار نظری تصریح کرد: نظام اسلامی باید براساس هدایتها و راهنمایی ها اجرا شود و اگر رهبر این نظام فرمودند:" آمریکا سرکرده استکبار جهانی است" تمام بخشهای انقلاب باید مقابل آمریکا بایستد یا وقتی که می فرمایند"من به آمریکا و اسرائیل خوش بین نیستم" کسی حق ندارد بگوید خوش بین هستم یا نیستم.
وی تاکید کرد: نظام باید مجری و بخشهای نظام باید اجرا کننده فرامین ولایت باشد که متاسفانه مشکلی که امروز داریم در این قسمت است.
سردار نظری بیان کرد: در مقطعی به مبانی اعتقادی مردم یورش بردند و آزادی را تفسیر کردند درحالی که حق نداشتند وارد حریم هدایتی انقلاب اسلامی شوند و با این کار به نظام و انقلاب و خودشان آسیب وارد کردند.
وی یادآور شد: اگر کسانی که در درون نظام اسلامی هستند و به عنوان مجریان اسلام ناب فعالیت می کنند مسیر را باید بدون کم و کاست پشت سر بگذارند که اگر چنین نشود چالش ایجاد خواهد شد.
نظر شما