پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ خرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۴۷

مسجد جامعی:

توسعه پایدار محلی باید نخستین اولویت شوراهای اسلامی باشد

توسعه پایدار محلی باید نخستین اولویت شوراهای اسلامی باشد

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس مجمع مشورتی شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور گفت: توسعه پایدار محلی و ارتقای کیفیت محیط زیست باید نخستین اولویت شوراهای اسلامی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مسجد جامعی ظهر چهارشنبه در دومین اجلاس روسای شوراهای اسلامی کلانشهرهای کشور که در ساختمان شهرداری واقع در میدان شهدای سرپل ذهاب رشت برگزار شد، افزود: بهبود نظام مدیریت کلانشهرها، نظارت دقیق و کارآمد در گسترش کلانشهرها، تحقق حداکثری حقوق شهروندان، افزایش سطح مشارکت مردم در اداره امور محلی با رعایت اصل 103 قانون اساسی و تحقق نظام مالیه محلی و درآمدهای پایدار از دیگر راهبردهای است که شوراهای اسلامی کلان‌شهرهای کشور با کمک این اجلاس باید به آن دست یابند.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون ارتباطات مؤثری با دولت از سوی و روند شهرداری تهران آغاز شده که امید می‌رود دیدگاه‌های مختلف به صورت یکپارچه برای رفع مشکلات کلان‌شهرها در کنار یکدیگر قرارگیرند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در این راستا کمیسیونی با حضور وزیران و اعضای شورا تشکیل شده که از مهمترین اهداف آن سیاست‌گذاری، زمینه سازی و ایجاد سازوکار مناسب به منظور برقراری تعامل مطلوب و مدیریت یکپارچه شهری است.

وی از انضباط شهری به عنوان اولویتی مهم یاد کرد و گفت: تحقق این امر مستلزم وجود قوانین و قواعد شفاف و پشتیبانی کننده است که در بخش سیما و منظر شهری تهران همه قوانین به یک سند مبدل گشت بر این اساس کار گروه نظارت بر قانون شکل گرفت.

مسجد جامعی به اولویت مهم حقوق شهروندی اشاره کرد و افزود: سلامت جسمی، روحی و اجتماعی، محیط زیست و فضای سبز سالم و با نشاط و حفظ فرهنگ از دیگر اولویت‌های مهمی است که باید مد نظر شوراهای اسلامی و شهرداری ها قرار گیرد.

 

 

 

کد خبر 2314482

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha