پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ مرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۰۳

بیگلری:

فرآوری ذخیره آهن سقز بیکاری در کردستان را ریشه کن می کند

فرآوری ذخیره آهن سقز بیکاری در کردستان را ریشه کن می کند

سنندج-خبرگزاری مهر: رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: فرآوری ذخیره آهن سقز بیکاری در کردستان را ریشه کن می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن بیگلری امروز پنج شنبه در جلسه تودیع و معارفه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، گفت: ریشه بسیاری از معضلات اجتماعی امروز جامعه به مشکل اشتغال مردم به ویژه جوانان بر می گردد.

وی با بیان اینکه حق کردستان محرومیت نیست، عنوان کرد: استان کردستان از لحاظ گردشگری، کشاورزی و معدن دارای ظرفیت ها و پتانسیل های ارزشمندی است که می طلبد آنها را از حالت بالقوه به بالفعل درآوریم.

وی با اشاره به اینکه کردستان جای کار سیاسی نیست، اظهارداشت:  مردم این استان خواهان عمران و آبادانی و توسعه و پیشرفت هستند.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: شهرستان سقز حدود 300 میلیون تن ذخیره آهن دارد که اگر فرآوری شود بیکاری استان ریشه کن می شود.

بیگلری عنوان کرد: انتظار می رود کردستان را به صورت ویژه و متناسب با استعدادها و پتانسیل های موجود در آن مورد توجه قرار گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به انتصاب مدیران دستگاه های اجرایی استان اشاره کرد و افزود: از این به بعد هیچ گلایه ای مبنی بر مشورت با ما در خصوص انتصاب مدیران نخواهیم کرد.

وی ادامه داد: یکی از دغدغه های نمایندگان مردم در مجلس انتخاب مدیران توانمند است، و فقط در صورتیکه اگر فردی را که در حد بخشدار است برای فرمانداری معرفی کنند قطعا دخالت خواهیم کرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی خطاب به اهالی رسانه اظهارداشت: اگر هر کدام از نمایندگان مردم در مجلس مرتکب کار خلافی شدند آن را ضرب در 10 کرده و اعلام کنید ولی برچسب زدن به انها امر اخلاقی و شایسته ای نیست.

محور مشترک فعالیت های دولت و بخش خصوصی منافع نظام و مردم است

رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت کردستان نیز در این جلسه گفت: بعد از گذشت بیش از 36 سال از عمر انقلاب هنوز کردستان فاقد صنعت است.

محمد دره وزمی عنوان کرد: مشکل اقتصادی و بیکاری موجود در کردستان شایسته و در خورشان مردم غیور و همیشه در صحنه این استان نبوده و نیست.

وی بیان کرد: قابلیت ها و ظرفیت های ارزشمندی در کردستان وجود دارد که علاوه بر دولت بخش خصوصی هم وظیفه بهره برداری مطلوب از این پتانسیل ها را دارند.

وی  محور مشترک  فعالیت های دولت و بخش خصوصی را منافع نظام و مردم خواند و اظهارداشت: شاخص های توسعه ای در استان علارغم پتانسیل های موجود از میانگین کشوری پایین تر است و می طلبد با همکاری و همراهی همه جانبه مابین بخش دولتی و خصوصی در راستای توسعه استان گام برداریم.

در پایان این مراسم از زحمات و تلاش های پیمان اسراری رئیس سابق سازمان صنعت،معدن وتجارت کردستان و محمد پورنگ سرپرست این سازمان با اهدای لوح تقدیری قدردانی شد و محمد دره وزمی به عنوان رئیس این سازمان معرفی شد.

کد خبر 2337536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha