پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۴۲

آیت‌الله صفایی بوشهری:

قرآن در حوزه صوت و لحن محصور شده است/ لزوم توجه بیشتر به تفسیر و مفاهیم قرآن

قرآن در حوزه صوت و لحن محصور شده است/ لزوم توجه بیشتر به تفسیر و مفاهیم قرآن

بوشهر - خبرگزاری مهر: نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: امروزه قرآن در حوزه صوت و لحن محصور شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر پنجشنبه در نخستین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان بوشهر اظهار داشت: نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه یک ضرورت است و باید همه دستگاه‌های ذی‌ربط در این زمینه به وظایف خود عمل کنند.

وی به نقش بسیار مهم این شورا برای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی اشاره کرد و افزود: این شورا یک فرصت برای استان است و با اجرای برنامه های این شورا شاهد تجلی و ظهور بیشتر برنامه‌های قرآنی  خواهیم بود.

امام جمعه بوشهر بر لزوم ارائه رح‌های نوین و قوی در رابطه با برنامه‌های قرآنی شد و تصریح کرد: برنامه‌های قرآنی توسط شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: یکی از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای فرهنگ عمومی کشور، تشکیل شورای گسترش برنامه‌های قرآنی بوده است که همه برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی که اجرا می‌شود باید زیر نظر این شورا باشد.

بوشهر در سطح کشور به عنوان یک استان قرآنی شناخته می‌شود

آیت‌الله صفایی بوشهری به مطرح بودن استان بوشهر به عنوان یک استان قرآنی در سطح کشور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان بوشهر باید برنامه‌های خود را به صورت وسیع در سطح استان اجرا کند.

وی با بیان اینکه امروزه قرآن در حوزه صوت و لحن محصور شده و به تفسیر و مفاهیم بسیار کم توجه می‌شود، بیان داشت: آموزش صحیح‌خوانی قرآن باید در سطح کشور توسعه یابد و برنامه‌های مناسبی در زمینه روخوانی قرآن اجرا شود.

نماينده ولي فقيه در استان بوشهر بر لزوم شناسایی آسیب‌ها، ضعف‌ها، فرصت‌ها و قوت‌ها در حوزه قرآن تاکید کرد و گفت: باید نقاط قوت را بیشتر تقویت کنیم و برای رفع نقاط ضعف گام‌های اساسی برداریم تا به توسعه برنامه‌های قرآنی کمک کنیم.

کد خبر 2337656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha