آراض ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در جلسه فوق العاده و غیر علنی شورای اسلامی شهر فرصتی دوباره به شهردار زنجان برای اجرای مصوبات بر زمین مانده یا حرکت در راستای عملیاتی کردن این مصوبات داده شد تا شهردار روند گذشته در زمینه تعامل با شورا و اجرای مصوبات را اقدام عملی انجام دهد.
وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر برای توسعه شهر دغدغه دارند و فرصت دوباره شورای شهردار برای توسعه عمران شهری زنجان افزود: این تصمیم با توجه به رایزنی های انجام شده در جلسه مذکور و تصمیم نهایی اعضای شورای اسلامی شهر زنجان اتخاذ شد.
ضیایی با بیان اینکه امیدواریم شهردارر زنجان بتواند در مدت فرصت کوتاه داده شده نسبت به اجرای مصوبات اقدام کند و ثابت کند که می تواند ادامه کار بدهد افزود: شورا انتظار دارد شهردارنسبت بله مصوبات شورا بی تفاوت نباشد.
طی روزهای گذشته از مجموع 13 عضو شورای اسلامی شهر زنجان 12 رای شورا شهر موافقت خود را با استیضاح محسن امین شهردار زنجان درجلسه غیرعلنی امروز (پنجشنبه) اعلام کرده بودند.
نظر شما