۱۸ آبان ۱۳۹۳، ۱۸:۱۷

رفع مشکلات زیست محیطی کشتارگاه شهرداری فیروزکوه تا شش ماه آینده

رفع مشکلات زیست محیطی کشتارگاه شهرداری فیروزکوه تا شش ماه آینده

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه از بازدید مسئولان شهرستان از کشتارگاه شهرداری به منظور بررسی مشکلات زیست محیطی این واحد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا کرمی با اعلام این خبر گفت: در پایان هفته گذشته به منظور بررسی مشکلات زیست محیطی کشتارگاه شهرداری شهرستان فیروزکوه بازدیدی با حضور فرماندار ، دادستان، رئیس شورای شهر ، رئیس شبکه بهداشت و درمان و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان از محل این کشتارگاه بعمل آمد تا موارد و مشکلات زیست محیطی این واحد از نزدیک مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره مهمترین مشکلات زیست محیطی این کشتارگاه اظهار داشت: عدم وجود سیستم تصفیه فاضلاب و لاشه سوز و همچنین عدم مدیریت پسماند از مهمترین مشکلات زیست محیطی این واحد می باشد.

کرمی ادامه داد: با پیگیری های این اداره و در بازدید بعمل آمده  ، شهرداری شهرستان متعهد گردید تا شش ماه آینده کلیه مسائل زیست محیطی  و بهداشتی  این واحد را برطرف نماید.

گفتنی است این کشتارگاه در 9 کیلومتری فیروزکوه و در مسیر جاده فیروزکوه به ارجمند واقع گردیده است .

کد خبر 2417896

برچسب‌ها