علي شجاعي در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرايط تيم ذوبآهن و ديدارهاي اخير اين تيم اظهار داشت: ما در رقابتهاي جام حذفي نتايج خوبي کسب کرده و مقابل استقلال و نفت مسجد سليمان ملوان نيز نتايج خوبي کسب کرديم و اميدوار هستيم که در بازيهاي آينده اين نتايج تداوم داشته باشد.
وي با اشاره به عملکرد تيمش در ديدار با ملوان افزود: ما براي ديدار با ملوان سختيهاي بسياري کشيديم و مسيرهاي طولاني را طي کرديم تا به اين ديدار رسيديم ام خوشبختانه بچهها همت کردند و خوب بازي کردند و توانستند مقابل ملوان بندر انزلي نتيجه خوبي کسب کرده و به پيروزي برسند.
سرپرست تيم ذوبآهن درباره ليست مازاد اين تيم اصفهاني و اينکه آيا بازيکني در ليست مازاد اين تيم قرار گرفته، بيان داشت: در اين باره هنوز تصميمي گرفته نشده زيرا در نيمفصل ۲ بازي برگشت برگزار ميشود و پس از آن ليگ برتر، تعطيل ميشود و ما در آن زمان در اين باره تصميمگيري ميکنيم.
وي درباره جذب بازيکن ذوبآهن در تعطيلات نيمفصل رقابتهاي ليگ برتر ادامه داد: ما در نيمفصل جاي خالي داريم و در حال حاضر در ليست بازيکنان ما، ۲ جاي خالي بازيکن وجود دارد و ميتوانيم بازيکن جذب کنيم اما بستگي به نظر سرمربي و کادر فني تيم دارد.
شجاعي اظهار داشت: تيم ما به دنبال جذب بازيکن بوده و به دنبال آن هستيم که در صورت امکان، دو بازيکن در پستهاي مهاجم و مدافع به تيم بپيوندد.
وي درباره رويکرد باشگاه اصفهاني درباره توجه به بازيکنان جوان و بازيکنسازي گفت: رويکرد ما بازيکنسازي بوده و کادر فني ذوبآهن توجه بسياري به بازيکنان جوان از خود نشان ميدهد و در هفتههاي گذشته بازيکناني نظير احسان پهلوان، دانيال اسماعيليفر، محمدرضا عباسي و ديگر بازيکنان جوان در ترکيب تيم ما نيز حضور پيدا کردهاند.
سرپرست تيم ذوبآهن اصفهان به بازي هفته آينده تيمش مقابل پديده مشهد اشاره کرد و بيان داشت: پديده تيم بسيار خوبي بوده و در ابتداي فصل، نتايج خوبي کسب کرد ولي مسائلي مانند افت کنوني اين تيم، هميشه در فوتبال پيش ميآيد اما بدون شک اين تيم، بسيار قدرتمند است و ما براي کسب نتيجه مقابل آن بازي ميکنيم.

