پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۹۳، ۱۶:۲۹

علمای سنی و شیعه کردستان اهانت به پیامبر را محکوم کردند

علمای سنی و شیعه کردستان اهانت به پیامبر را محکوم کردند

سنندج - جمعی از علمی سنی و شیعه کردستانی ضمن برگزاری تجمعی اهانت به پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) را محکوم کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، ظهر دوشنبه و طی مراسمی با حضور جمعی از علمای سنی و شیعه کردستانی اهانت رسانه های غربی به صاحت رسول اکرم محکوم شد.

در این تجمع که در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد، علما، روحانیون، ائمه جمعه و جماعات، شورای روحانیت اهل‌سنت، اعضای شورای افتا و مدرسین و طلاب علوم دینی اهل سنت و اهل تشیع استان کردستان حضور داشتند.

در این تجمع اعتراض آمیز روحانیون و طلاب اهل سنت و اهل تشیع کردستانی با سردادن شعارهایی بر ضد کشورهای فرانسه، آمریکا، انگلیس و محکوم‌کردن توطئه‌های رژیم صیهونیستی خواستار اتحاد و انسجام همه جانبه مسلمانان در برابر این توطئه‌ها شدند.

علما و روحانیون کردستانی با شعارهای «مرگ بر فرانسه»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر انگلیس» و «مرگ بر صهیونیسم» خواستار جبهه‌گیری صریح و روشن پاپ فرانسیس رهبر مسیحیان جهان در قبال این هتاکی‌ها به ساحت مقدس رسول الله(ص) شدند.

در ادامه این تجمع نیز بیانیه شش ماده‌ای روحانیون و طلاب اهل سنت و اهل تشیع کردستانی در محکوم‌کردن هتاکی‌ها و اهانت‌های رسانه‌های فرانسوی و غربی نسبت به ساحت مقدس رسول‌الله(ص) قرائت شد.

حجت الاسلام حسینی شاهرودی نماینده ولی فقیه در کردستان به عنوان سخنران در این تجمع حضور پیدا کرد و اهانت به رسول اکرم را نیز محکوم کرد.

کد خبر 2469443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha