پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ بهمن ۱۳۹۳، ۱۲:۵۴

1200 تن میوه شب عید مردم استان ذخیره سازی شد

1200 تن میوه شب عید مردم استان ذخیره سازی شد

قزوین- مدیر سازمان تعاون روستایی استان قزوین گفت: بمنظور تسهیل در روند تهیه میوه مورد نیاز شهروندان، یک هزارو200 تن میوه شب عید مردم استان ذخیره سازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ناطق معین الدین ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان که با حضور رئیس و مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان و معاونین فرمانداران استان در این سازمان برگزار شد، در خصوص میزان برآورد مصرف سیب درختی و پرتقال استان در ایام عید اظهارداشت: تاکنون بین ۸۰۰ تا ۸۵۰ تن  پرتقال و ۳۵۰ تا ۴۰۰  تن سیب درختی برای توزیع در شب عید و تنظیم بازار ذخیر ه سازی شده است.

وی تاکید کرد: کلیه میوه های خریداری شده از استان های مازندران و زنجان با همکاری اتحادیه ها و تعاونی های روستایی انجام شده و میوه خریداری شده قبل از اسفند  به سردخانه های استان انتقال داده خواهد شد.

معین الدین بر هماهنگی برای  تامین مراکز توزیع میوه شب عید جهت رفاه حال شهروندان استان تاکید کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم گفت: توزیع میوه مورد نیاز مردم  برای  تنظیم قیمت  قیمت میوه در  بازار، با هدف جلو گیری از افزایش قیمت هاست.

نیازعلی ابراهیمی پاک افزود: عرضه محصول مناسب شب عید مردم می تواند در تنظیم قیمت میوه در بازار نقش بسزایی داشته باشد.

وی بر افزایش سهمیه خرید میوه شب عید مردم و همچنین تسریع حمل میوه به سردخانه های استان تاکید کرد.

در ادامه اعضا برای توزیع مناسب و همچنین تامین میوه مرغوب مردم در شب عید تاکید کردند.

کد خبر 2488110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha