به گزارش خبرنگار مهر، در نمایشگاهی که شامگاه شنبه در محل نگارخانه کمال الملک نیشابور گشایش یافت محبوبه حق شناس بانوی هنرمند نیشابوری تعداد ۸۵ اثر نقاشی خود را در معرض دید عموم و هنرمندان این شهرستان قرار داد.
نقاشی های این هنرمند با عنوان رنگین کمان به تعداد ۸۵ اثر و بر روی شیشه و نقاشی، پارچه، سنگ و با موضوع طبیعت و طبیعت بی جان در ابعاد ۵. ۵ تا ۹۰.۴۰ سانتیمتر در معرض دید عموم قرار گرفت.
مسئول مجتمع های فرهنگی وهنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور در حاشیه برپایی این نمایشگاه به مهر گفت: این نمایشگاه دومین نمایشگاه انفرادی این هنرمند است که به سبك رئالیسم ارایه می شود.
حمیدرضا آتشی ادامه داد: این نمایشگاه با هدف ترویج هنر نقاشی در بین جامعه هنری به ویژه بانوان و تشویق این قشر از جامعه و نقد و بررسی آثار این بانوی هنرمند برگزار شده است.
وی افزود: بانوان هنرمند نیشابوری تاكنون در زمینه های مختلف هنری توانسته اند با خلق آثار منحصر به فرد گوی سبقت را از دیگر شهرستان ها ربوده و مقام های كشوری و بین المللی زیادی کسب کرده اند.
به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه نقاشی «رنگین كمان» که از شب گذشته در نگارخانه کمال الملک برپا شده تا ۲۸ اسفند همه روزه از ساعت ۹ الی ۱۲ صبح و ۱۶ الی ۳۰/۱۹ بعدازظهر پذیرای عموم علاقمندان و هنرمندان است.
نظر شما