۴ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۲:۳۲

شرکت مقامات ۹۰ کشور جهان در مراسم سالگرد نبرد چاناک قلعه

شرکت مقامات ۹۰ کشور جهان در مراسم سالگرد نبرد چاناک قلعه

مقامات عالی ۹۰ کشور جهان در مراسم صدمین سالگرد نبرد گالیپولی یا چاناک قلعه در ترکیه شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورو نیوز، مراسم صدمین سالگرد نبرد خونبار ارتش عثمانی با نظامیان متفقین در منطقه چاناک قلعه طی جنگ جهانی اول در ترکیه برگزار شد. در این مراسم که مقامات ۹۰ کشور جهان در آن حضور داشتند جنگنده های ارتش ترکیه نیز به اجرای نمایش هوایی پرداختند.

این مراسم برای یادبود بیش از ۱۳۰ هزار قربانی نبرد مذکور برگزار شد. در این نبرد که در سال ۱۹۱۵ و بین ارتش عثمانی و نظامیان آلمان، انگلیس و فرانسه درگرفت حدود ۸۶ هزار نظامی عثمانی و ۴۵ هزار نظامی کشورهای متفق کشته شدند.

در این نبرد که با حمله نیروهای متفق به عثمانی برای تصرف تنگه داردانل درگرفت همچنین دهها هزار نفر از نیروهای آنزاک (ارتش مشترک استرالیا و نیوزیلند) کشته و زخمی شدند. در استرالیا و نیوزلند نیز هرساله این روز به یادبود کشته شدگان و مجروحان این جنگ گرامی داشته می‌شود.

کد خبر 2560963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha