۲۲ بهمن ۱۳۸۴، ۱۱:۵۹

وزير امور خارجه اردن:

رفع بحرانهاي مختلف ديني ضرورتي براي گفتگوي اسلام و غرب است

وزير امور خارجه اردن در ديدار با همتاي اسپانياي خود تصريح كرد: براي گفتگوي اسلام و غرب بايد بحرانهاي مختلف ديني برطرف شود .

به گزارش خبرنگارگروه دين و انديشه"مهر"، عبدالله خطيب وزير امور خارجه اردن اظهار داشت: به منظور گفتگوي اسلام و غرب، بايد بحرانهاي مختلف را از پيش رو برداشته شود و كشورهاي مختلف با يكديگر همكاري و تعاون داشته باشند تا مسائل مختلف حل و فصل شود.

وي با اشاره به عملكرد روزنامه هاي اروپايي تأكيد كرد: انتشار كاريكاتور اهانت آميز به نبي اكرم(ص) كه برخي از روزنامه هاي اروپايي به آن اقدام كرده بودند احساسات مسلمانان و جهان اسلام را بر انگيخت، روح آنها را خدشه دار كرد و زمينه اي براي كينه توزي را فراهم آورد؛ زيرا به مقدسات و اعتقادات آنها اهانت شده است.

موراتينوس وزير امور خارجه اسپانيا نيز تصريح كرد: به منظور گفتگو ميان اسلام و اروپا و تحكيم روابط دو كشور بر اساس احترام متقابل به ويژه احترام به اديان، اعتقادات و تسامح و تشريك مساعي در كنار اديان ديگر از هيچ كوششي فروگذار نمي شود.

کد خبر 288902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha