به گزارش خبرنگار مهر، محمد زهرایی پیش از ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب، اظهار کرد: راه اندازی این تعداد از کارگاهها، با اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال انجام میشود.
وی افزود: این اعتبار شامل ۷۶ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال در عرصههای ایجاد طرحهای مقاومتی و ۳۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال نیز در عرصههای راه اندازی و ایجاد صنایع کوچک تبدیلی و تکمیلی است.
زهرایی با بیان اینکه تاکنون ۴۷۰ کارگاه در این دو عرصه راه اندازی شده است، بیان کرد: ۳۰۴ کارگاه اقتصاد مقاومتی با اعتبار بالغ بر ۴۰ میلیون ریال و ۳۶ کارگاه صنایع تبدیلی با اعتباری بالغ بر ۴ میلیون ریال راه اندازی شده است.
افتتاح ۱۵ پروژه بسیج سازندگی خراسان جنوبی در هفته بسیج
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی از افتتاح ۱۵ پروژه بسیج سازندگی خراسان جنوبی در هفته بسیج خبر داد و گفت: در هفته بسیج تعدا ۱۵ طرح عمرانی محرومیت زدا، کوچک و عام المنفعه افتتاح میشود.
وی افتتاح پروژه خانه بهداشت به نمایندگی از ۱۵ پروژه کوچک را از جمله پروژههای قابل افتتاح در هفته بسیج دانست و افزود: همچنین کارگاه تولید و پرورش قارچ که به نمایندگی از ۴۷۰ کارگاه کمک اشتغال اقتصاد مقاومتی ایجاد شده است، در هفته بسیج افتتاح میشود.
زهرایی تجمع جهاد گران با حضور ۴۰۰ جهاد گر برتر استان، برگزاری مسابقه پینگ پنگ، برگزاری نشست هم اندیشی و آسیبشناسی، دیدار با خانوادههای شهدا و بازدید کاروان رسانه استان از کارگاههای مقاومتی را از دیگر برنامههای هفته بسیج دانست.
آبرسانی سیار به ۴۲۷ روستا از ابتدای سال جاری
وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی در اجرای پروژههای عمرانی و محرومیت زدایی استان، بیان کرد: از ابتدای سال جاری به تعداد ۴۲۷ روستا با جمعیت ۱۶ هزار و ۹۱۲ خانوار آبرسانی سیار صورت گرفته است.
زهرایی ادامه داد: در سال مالی ۹۳، تعداد ۱۴۸ پروژه با اعتبار ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و ۳۸ پروژه محرومیت زدایی قرب کوثر با اعتبار ۶ میلیارد ریال اجرا شده است.
وی با اشاره به اعزام اردوهای جهادی به مناطق محروم، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۹ هزار نفر در قالب گروههای دانشجویی، حلقههای صالحین، هجرت دانش آموزی و مساجد و محلات به اردوهای جهادی اعزام شدهاند.
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه همچنین هشت گروه جهادی با ۴۷۷ نفر مهمان از خارج از استان بودهاند، بیان کرد: در گروههای جهادی انسجام، وحدت و قدرت مدیریت افراد تقویت شده و بسیاری از مشکلات مناطق محروم برطرف میشود.
وی با اشاره به اجرای طرح هستههای فلاحین، بیان کرد: در این طرح کشاورزانی که یک نوع کشاورزی را انجام میدهند با کشاورز نمونه آن بخش یک هسته را تشکیل میدهند.
زهرایی افزود: تاکنون ۱۲۳ هسته فلاحین تشکیل شده و در راستای اجرای این طرح بالغ بر سه هزار و ۲۰۰ نفر از کشاورزان و تولید کنندگان نمونه اقتصاد مقاومتی در حال تعلیم هستند.
فرهنگ جهادی سنگ زیربنای اقتصاد مقاومتی است
مسئول بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه فرهنگ جهادی سنگ زیربنای اقتصاد مقاومتی است، اظهار کرد: فرهنگ جهادی یک مفهوم کلی است که از مصادیق آن، دین مداری، ولایت، مردم گرایی، ارزش مداری، خودباوری، استمرار و سرعت عمل است.
وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی یک پروژه زمان دار نیست و باید آموزشهای اقتصاد مقاومتی از مراحل ابتدایی زندگی توسط والدین به فرزندان داده شود.
زهرایی با بیان اینکه وحدت ملی در مباحث اعتقادی بالا است، بیان کرد: باید تلاش شود تا وحدت ملی در اقتصاد مقاوتی نیز تقویت شود.
نظر شما