۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۳:۰۹

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:

واحدهای گلخانه ای در قزوین با ارائه تسهیلات بانکی گسترش می یابد

واحدهای گلخانه ای در قزوین با ارائه تسهیلات بانکی گسترش می یابد

قزوین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: باید از تسهیلات بانکی برای توسعه و گسترش واحدهای گلخانه ای استفاده شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نیاز علی ابراهیمی پاک ظهر یکشنبه در جلسه ستاد گلخانه های استان قزوین که با حضور معاونان و مدیران در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: دولت اعتبارات خوبی برای توسعه گلخانه ای تخصیص داده که باید بخوبی از آن استفاده کرد.

وی افزود: در سطح کشور باید جایگاه توسعه ای گلخانه ای استان را ارتقاء دهیم و برای توسعه این بخش باید تلاش مضاعف کرد.

ابراهیمی پاک تصریح کرد: بر اساس قانون بودجه، بانک ها موظف هستند ۲۵ درصد اعتبارات خود را برای توسعه بخش کشاورزی تخصیص دهند.

وی تاکید کرد: موانع و مشکلات بین بانک و واحدهای معرفی شده برای دریافت تسهیلات بررسی و در پرداخت تسهیلات تسریع شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم در این جلسه گفت: هم اکنون ۷۸ واحد مجوز تاسیس واحد گلخانه ای در سطح ۵۰ هکتار در زمینه تولید گل وگیاه و سبزی و صیفی در استان وجود دارد که  می توانیم ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه گلخانه دریافت کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی استان قزوین نیز گفت: در حال حاضر سیاست وزارت متبوع توسعه شهرک های کشاورزی و واحدهای گلخانه  ها در این شهرک هاست.

یوسف جلوخانی اظهار داشت: تجمیع واحدهای گلخانه ای در این شهرک ها امکان تسهیلات و سایر موارد را فراهم خواهد کرد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر سه منطقه در قزوین، آبیک و تاکستان برای ایجاد شهرک کشاورزی تخصیص داده ایم.

کد مطلب 2974569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha