حمید درباغ عنبران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به کثرت تردد روزانه قطارهای باری و مسافری در محور تهران- مشهد، بازدید و انجام تعمیرات لکوموتیوها نیازمند سرعت عمل و دقت فراوان است و در همین راستا تجهیز دپوهای تعمیرات لکوموتیو به ابزار روزآمد در اداره کل راه اهن شمالشرق۱ مورد توجه خاص قرار گرفت.
وی تصریح کرد: نصب دو زوج جک سنگین بالابر لکوموتیو با توان ۱۶۰ تن و با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات سرمایه ای راه آهن جمهوری اسلامی با این هدف انجام پذیرفته است.
مدیر کل راه آهن شمالشرق(۱) خاطر نشان ساخت: این جکها دارای امکان همترازی دقیق بوژی لکوموتیو، تنظیم ارتفاع در اندازه های مختلف برای بازدید بدنه و تعویض تراکشن موتور دیزلهای سبک و سنگین، قفل اتوماتیک بازوها، بازوهای هیدرولیک برای برقراری امنیت در محل چاله سرویس است.
درباغ عنبران روند سرعت عمل در بازدید، تعمیر و تجهیز لکوموتیوهای ورودی به دپو های تعمیراتی را از مزایای این طرح دانست و تاکید کرد: این امر در کاهش زمان سفر، توقف بار و مسافر و رضایتمندی صاحبان بار، مسافران و زائران بارگاه ملکوتی ثامن الائمه(ع) مثمر ثمر خواهد بود.
نظر شما