پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ اسفند ۱۳۹۴، ۱۳:۲۳

وزیر بهداشت:

بدهی بیمه‌ها به وزارت بهداشت/خوش‌بین پرداخت معوقات کارکنان نیستم

بدهی بیمه‌ها به وزارت بهداشت/خوش‌بین پرداخت معوقات کارکنان نیستم

بیرجند- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نسبت به پرداخت معوقات کارکنان وزارت بهداشت تا پایان امسال خوش بین نیستم.

به گزارش خبرنگار مهر،  حسن قاضی زاده هاشمی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پرداخت معوقات کارکنان به بیمه‌ها بستگی داشته و به دلیل بدهی بیمه‌ها نسبت به پرداخت معوقات خوش بین نیستم.

وی با اشاره به بدهی بیمه‌ها به وزارت بهداشت بیان کرد: طبق قانون باید پرداخت بیمه‌ها و هزینه خدمات کارکنان به روز باشد.

هاشمی ادامه داد: متاسفانه بیمه سلامت ایرانیان از شرایط مناسبی برخوردار نبوده و بیش از ۸ ماه ازپرداخت بیمه عقب است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه این میزان بدهی تا کنون بروز نشده بود اظهار کرد: تلاش های زیادی در راستای پرداخت این بیمه‌ها می‌شود.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: پول بیمه‌ها در راستای حقوق پرسنل و یا خرید دارو هزینه می‌شود بنابراین پرداخت بیمه‌ها سهم بسزایی در معوقات کارکنان دارد.

وی بیان کرد: امید است در بودحه سال ۹۵ به گونه ای برنامه ریزی شود که بتوانیم بخشی از مشکلات بیمه را برطرف کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه به تازگی ۱۱ میلیون نفر را بیمه کرده‌ایم، بیان کرد: این یکی از اقدامات بزرگی است که برای مردم شریف ایران رقم خورده است.

هاشمی با تاکید بر اینکه کیفیت بیمه‌ها نباید کاسته شود، اظهار کرد:سازمان های بیمه گر به گونه ای عمل کنند که شیرینی خدمتشان به کام مردم بماند.

سازمان مدیریت و برنامه ریزی سهم اعتبار بیمارستان رازی را تخصیص نداده است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به معوقات کارکنان خراسان جنوبی گفت: پرداخت این معوقات بستگی به پرداخت بیمه دارد.

وی با تاکید بر اینکه برای پرداخت معوقات کارکنان خراسان جنوبی تلاش می‌شود، ادامه داد: از روسای دانشگاه‌ها و معاونت درخواست کردم معوقات خودشان را حداقل سه ماه قبل از پایان سال پرداخت کنند.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به احداث بیمارستان رازی در شهرستان بیرجند اظهار کرد: برای ساخت این بیمارستان ۱۰ میلیارد تومان در تعهد وزارت بهداشت بوده که تا کنون ۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی ادامه داد: بخش دیگری از اعتبارات مورد نیاز ساخت این بیمارستان بر عهده سازمان مدیریت بوده است که هنوز تخصیص داده نشده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برنامه های سال ۹۵ بیان داشت: تثبیت اقدامات انجام شده، کیفیت خدمات و تشدید نظارت در حوزه قضا از مهم‌ترین برنامه های پیش بینی شده است.

وی با اشاره به بیماران اعصاب و روان بیان کرد: این بیماران در شرایط مطلوبی نیستند چراکه از نظر تعداد تخت فقیر هستیم.

هاشمی ادامه داد: امید است دولت و مجلس در قالب بودجه های ملی و کمک خیرین در رفع مشکلات این بیماران اقدامات خوبی انجام دهند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به ساخت مرکزی برای این بیماران بیان کرد: در صورتی که خیرین ۵۰ درصد ساخت این مرکز را تقبل کنند ۵۰ درصد باقی مانده را پرداخت خواهیم کرد.

کد خبر 3576804

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha