پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۰۲

ظریف در دیدار نماینده ویژه سازمان ملل:

نگاه نیروهای فرامنطقه‌ای در حاشیه قرار دادن ملت عراق است

نگاه نیروهای فرامنطقه‌ای در حاشیه قرار دادن ملت عراق است

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: نگاه نیروهای فرامنطقه‌ای به عراق یک نگاه راهبردی در چارچوب منطقه است و باعث می‌شود تا ملت عراق درحاشیه قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «یان کوبیش» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور عراق، بعد از ظهر امروز(شنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و آخرین تحولات عراق را مورد بحث و تبادل قرار دادند.

 در این دیدار، وزیر امور خارجه کشورمان با برشمردن مشکلات موجود در عراق، ازجمله اقتصادی و حضور تروریست‌ها در این کشور را از مهمترین آنها برشمرد و اظهار داشت: لازم است همگان هم کشورهای منطقه و هم سازمان ملل کمک کنیم تا راه‌حلی منطقی و عقلانی برای برون رفت از این مشکلات برای مردم عراق فراهم شود.  

ظریف با بیان اینکه نگاه نیروهای فرامنطقه ای به عراق یک نگاه راهبردی در چارچوب منطقه است و نه نگاهی از دیدگاه دولت و ملت عراق افزود: این نگاه باعث می شود تا ملت عراق و نگاه انساندوستانه به مشکلات آنها در حاشیه قرار گیرد.  

وزیر امور خارجه کشورمان مبارزه با تروریسم و گروه‌های تروریستی بویژه داعش را یکی از مهمترین اولویت ها در عراق برشمرد و آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای کمک به این روند اعلام کرد.  
در این ملاقات یان کوبیش نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور عراق نیز با ارایه گزارشی از روند تحولات جاری در عراق بویژه در حوزه های سیاسی، امنیتی، اقتصادی و ... به تلاش های سازمان ملل در حل این مشکلات اشاره و نقش جمهوری اسلامی ایران را بسیار سازنده خواند.  

 گفتنی است یان کوبیش پیش از این دیدار، بطور جداگانه با حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقایی وزیر امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

 

کد خبر 3612857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha