پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۲۳:۱۰

معاون عمرانی شهرداری کرمانشاه:

۳۱ میلیارد تومان آسفالت در معابر مختلف شهر کرمانشاه ریخته می‌شود

۳۱ میلیارد تومان آسفالت در معابر مختلف شهر کرمانشاه ریخته می‌شود

کرمانشاه- معاون عمرانی شهرداری کرمانشاه گفت: امسال ۲۸۴ هزار تن آسفالت به ارزش ۳۱ میلیارد تومان در معابر مختلف مناطق ۸ گانه کرمانشاه ریخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید اعتصام‌فر شامگاه دوشنبه در نشست شورای اسلامی شهر کرمانشاه اظهار داشت: بر اساس برآورد و تحقیقاتی که صورت گرفته امسال ۲ میلیون متر مربع از مساحت معابر شهر کرمانشاه به آسفالت ترمیم و روکش نیاز دارد.

وی بیان کرد: ۲۰۶ هزار متر مربع در منطقه یک کرمانشاه، ۲۸۰ هزار متر مربع در منطقه ۲ کرمانشاه ، ۲۵۰ هزار متر مربع در منطقه ۳، ۱۲۷ هزار متر مربع درمنطقه ۴، ۲۹۰ هزار متر مربع در منطقه ۵، ۲۷۶ هزار متر مربع در منطقه ۶، ۲۹۹ هزار متر مربع در منطقه ۷ و ۲۹۰ هزار و ۵۰۰ متر مربع در منطقه ۸ به روکش، تراش و آسفالت احتیاج دارد.

اعتصام فر افزود: مقدار ۹۵۳ هزار مترمربع از معابر شهر  برای بحث روکش و ترمیم و تراش و آسفالت با اعتبار ۱۶ میلیارد تومان به بخش خصوصی واگذار می‌شود و بیش از یک میلیون متر مربع نیز با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان را سازمان عمران شهرداری انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از اعتبارات انجام آسفالت معابر شهر را دولت تامین می‌کند، گفت: امسال ۲۸۴ هزار تن آسفالت در مناطق ۸ گانه کرمانشاه انجام و نیمه نخست خرداد نیز مناقصه ۱۶ میلیاردی بخش خصوصی برای انجام ۱۳۴ هزار تن آسفالت مناطق شهر برگزار می‌شود و سازمان عمران شهرداری ۱۵۰ هزار تن آسفالت معابر را انجام می‌دهد.

معاون عمرانی شهرداری کرمانشاه با اشاره به وجود ۴ کارخانه تولید آسفالت در کرمانشاه اظهار کرد: در حال حاضر برای تهیه قیر مشکل داریم.

اعتصام فر افزود: از ۲۲ فروردین ۹۵ تا ۲۵ اردیبهشت  ۱۶ روز بارانی در کرمانشاه داشتیم و هوا برای انجام آسفالت معابر مناسب نبوده و تا امروز برنامه شبانه برای آسفالت نداشتیم.

وی به قراردادهای عمرانی منعقد شده با قرارگاه خاتم اشاره کرد و افزود: قرارگاه خاتم در حال انجام طراحی تقاطع امام حسین در کرمانشاه است و قول مساعد داده تا یک  ماه آینده طراحی و استارت کار انجام شود.

معاون عمرانی شهرداری کرمانشاه در خصوص پروژه ده مجنون نیز گفت: عرشه این پروژه خریداری شده و دولت ۶ میلیارد برای این پروژه مقرر کرد اما تخصیص داده نشد.

کد خبر 3660592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha