پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۳۰

رونمایی از كتاب «زير پوست قصه‌ها» با حضور رخشان بنی‌اعتماد

رونمایی از كتاب «زير پوست قصه‌ها» با حضور رخشان بنی‌اعتماد

کتاب «زير پوست قصه‌ها» نوشته سعید عقیقی شنبه هشتم خرداد در خانه سینما با حضور رخشان بنی‌اعتماد رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی و نقد و بررسی کتاب «زير پوست قصه‌ها» که بررسی سینمای رخشان بنی‌اعتماد می‌پردازد از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه شنبه هشتم خردادماه با سخنرانی کیانوش عیاری، محمد تهامی نژاد، همایون امامی، صادق زیباکلام و با حضور رخشان بنی‌اعتماد در سالن سیف‌الله داد خانه سینما برگزار می‌شود.

كتاب «زیر پوست قصه‌ها» بخشی از یک تحقیق گسترده درباره‌ رابطه‌ فیلم و واقعیت در سینمای ایران است که با استفاده از ترکیب نگره‌ مولف، نقد جامعه‌شناختی و ملاحظات ساختارگرایانه به عنوان الگویی کاربردی به بررسی فیلم‌های رخشان بنی‌اعتماد می‌پردازد.

تقسیم کتاب بر مبنای جستجوی لحن و فضای واقع گرایانه در آثار فیلمساز صورت گرفته رابطه‌ واقعیت و مستندهای او در فصلی جداگانه بررسی شده و سه فیلم «بانوی ارديبهشت»، «زیر پوست شهر» و «قصه‌ها» به عنوان کانون تمرکز جلوه‌های گوناگون واقعیت، بخش‌های پایانی کتاب را تشکیل داده‌اند.

كتاب شامل ۸ فصل است كه عناوین‌شان به ترتیب عبارت است از: فصل یكم: واقعیت به عنوان سند/ فصل دوم: واقعیت به عنوان داستان/ فصل سوم: واقعیت به عنوان میزانسن/ فصل چهارم: واقعیت و تاریخ: شباهت‌ها و تفاوت‌ها/ فصل پنجم: واقعیت پنهان: زنان در آستانه/ فصل ششم: واقعیت و انتزاع: بانوی اردیبهشت/ فصل هفتم: واقعیت و اجتماع: زیر پوست شهر/ فصل هشتم: واقعیت در گذر زمان: قصه‌ها.

کد خبر 3666318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha